Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ζητούν από την Ελλάδα εξηγήσεις για την λίμνη Κορώνεια

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή της να φέρει ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου την Ελλάδα για την υποβάθμιση και τη μόλυνση της λίμνης της Κορώνειας, εξαιτίας, όπως αναφέρει, «μιας σειράς επιβλαβών για το περιβάλλον δράσεων, και έλλειψης εφαρμογής του ελληνικού νομοθετικού πλαισίου για την προστασία της λίμνης».

Καρναβάλι Νυμφόπετρας 2012. Δείτε τα βίντεο


Στο καρναβάλι της Νυμφόπετρας, γέλασαν με την ψυχή τους. Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο αργότερα.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν και φέτος οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφόπετρας «Μέγας Αλέξανδρος στην πλατεία του χωριού. Εκατοντάδες επισκέπτες έζησαν μοναδικές όμορφες  στιγμές που τους χάρισαν απλόχερα οι καρναβαλιστές.

Η Ελλάδα δεν θέλει… δυσάρεστες εκπλήξεις

Υπό κανονικές συνθήκες, η Ελλάδα δεν θα πρέπει να περιμένει σήμερα δυσάρεστες εκπλήξεις από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Μπούντεσταγκ, για την έγκριση της συμμετοχής της Γερμανίας και στο νέο πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο καρναβάλι της Νυμφόπετρας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφόπετρας καλεί τους φίλους που θέλουν να διασκεδάσουν με ένα αλλιώτικο αποκριάτικο Καρναβάλι  να επισκεφτούν το χωριό  και να παρακολουθήσουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού. Μετά την παρέλαση των αρμάτων θα προσφερθεί φασολάδα και παραδοσιακά εδέσματα.  Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 12.30 το μεσημέρι. 

« Αφήνουν τους άπορους διαβητικούς να πεθάνουν;

Ο ΕΟΠΠΥ σταματά να πληρώνει τα αναλώσιμα της αντλίας ινσουλίνης!!
Τα μεγάλα σχέδια του κ. Λοβέρδου για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας μάλλον δεν συμπεριλαμβάνουν όλες τις κατηγορίες πολιτών»