Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Συνάντηση εργασίας του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκο Παναγιωτόπουλο


Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε το Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης και είχε συνάντηση εργασίας με τον ΥΜΑΘ Κωνσταντίνο Π. Γκιουλέκα σήμερα Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα διαμόρφωσης στο πρώην δημοτικό σχολείο Νυμφόπετρας για την στέγαση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα διαμόρφωσης των χωρών στο πρώην δημοτικό σχολείο Νυμφόπετρας για την στέγαση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας.

Εγκαίνια νέου παιδικού σταθμού στον Σταυρό Θεσσαλονίκης


Με ευρύχωρες αίθουσες, σύγχρονο εξοπλισμό, μοντέρνα αρχιτεκτονική και μεγάλο προαύλιο, ο νέος Παιδικός Σταθμός Σταυρού άνοιξε τις πόρτες του, προκαλώντας και τα θετικά σχόλια του υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου, ο οποίος τον εγκαινίασε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, παρουσία πλήθους κόσμου.

«Όσο πιο γρήγορα δυναμώσουμε την Βόρειο Ελλάδα τόσο μεγαλύτερο θα είναι το όφελος για ολόκληρη την πατρίδα μας»


«Όσο πιο γρήγορα δυναμώσουμε την Βόρειο Ελλάδα τόσο μεγαλύτερο θα είναι το όφελος για ολόκληρη την πατρίδα μας» τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, από το βήμα των εγκαινίων της 88ης Δ.Ε.Θ., που τελέστηκαν απόψε Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024.

Εργασίες συντήρησης στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών


Εργασίες συντήρησης στο ανατολικό και δυτικό παράπλευρο οδικό δίκτυο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Eκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 17/08-09-2024), με ισχύ από σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024.