Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ
Σαράντα μέλη αριθμεί το νέο κυβερνητικό σχήμα το οποίο ανακοινώθηκε στις 6.10 το απόγευμα της Δευτέρας, από τη νέα κυβερνητική εκπρόπωπο, Σοφία Βούλτεψη.

Ανασχηματισμός: Εκτός: Κεδίκογλου, Γεωργιάδης, Αρβανιτόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τσαυτάρης, Χατζηδάκης - Δένδιας στο Ανάπτυξης, Λοβέρδος στο Παιδείας

- Εκτός και οι: Γιάννης Μιχελάκης, Ζέτα Μακρή, Συμεών Κεδίκογλου και ο Θεόδωρος Καράογλου, Γκιουλέκας και Σκορδάς

- Μένουν ο Γιάννης Βρούτσης στο Εργασίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Χαράλαμπος Αθανασίου στο υπουργείο Δικαιοσύνης και ο Β. Κεγκέρογλου στο Εργασίας

Πέθανε ο γηραιότερος άντρας στον κόσμο

Ο γηραιότερος στην Ελλάδα είναι 112 ετών και ονομάζεται Χαράλαμπος Μητσόγλου?

Στα 111 πέθανε χθες το πρωί ο Alexander Imich που είχε καταγραφεί ως ο γηραιότερος άντρας στον κόσμο. Ο υπερήλικας πέθανε ήσυχα στον ύπνο του στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη....

Δύο νεκροί στην Κίνα σε προσπάθεια διάσωσης... κινητού τηλεφώνου που είχε πέσει σε τουαλέτα


0

Μία απίστευτη ιστορία με τραγική κατάληξη μεταδίδει το South China Morning Post, αναφέροντας πως δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους, στην προσπάθειά τους να σώσουν ένα...κινητό τηλέφωνο που είχε πέσει σε μία τουαλέτα.

Τι θα συμβεί με τις επικουρικές συντάξεις

Σε μια σημαντική διευκρίνιση σχετικά με τη μείωση των επικουρικών συντάξεων, κατά 5,2%, που θα εφαρμοστεί από την 1η Ιουλίου, προχώρησε ο διοικητής του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), Αναστάσιος Παπανικολάου.

«Κλαίει» η Κρήτη: «Έσβησε» μόλις στα 23 του χρόνια!

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 23χρονος νεαρός στο Ψυχρό του Οροπεδίου Λασιθίου.


Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 23χρονος που τα τελευταία χρόνια διέμενε και εργαζόταν στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου πήρε μια καραμπίνα και την έστρεψε στον εαυτό του ενώ για την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν τον νεαρό στην απελπισμένη πράξη.

Εικόνες καταστροφής στην Παραλία Κατερίνης μετά το μπουρίνι

Σπασμένες βιτρίνες ,ξεριζωμένα δέντρα , αναποδογυρισμένοι κάδοι και πινακίδες είναι μερικά από αυτά που άφησε πίσω του το ολιγόλεπτο μπουρίνι που ξέσπασε το μεσημέρι στην Κατερίνη .

Τρίκαλα: Γνωρίστε τον παπά που παίζει φλογέρα... χωρίς φλογέρα - Δείτε το βίντεο!


Το βίντεο με το νεαρό ιερέα που βλέπετε κάνει θραύση στο youtube τις τελευταίες μέρες και ο ίδιος έχει γίνει θέμα συζήτησης στα social media...Είμαστε άνθρωποι και όλοι μας έχουμε προτιμήσεις μας και τις αδυναμίες μας. Στη Ιερατική σχολή Καρδίτσας, μεταξύ άλλων, φοιτούσε φέτος και ο πατέρας Κωνσταντίνος Κοντογιώργος, με καταγωγή από Άγιο Βλάσιο Αγρινίου.