Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων πεζών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (εντός των Γιαννιτσών και του Αγίου Αθανασίου)


Εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων πεζών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, εντός των Γιαννιτσών (5 διαβάσεις) και του Αγίου Αθανασίου (2 διαβάσεις), θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 12.00 το βράδυ και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συνάντηση του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα με την Γενική Πρόξενο της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη Μόνικα Φρανκ



Συνάντηση με την Γενική Πρόξενο της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη Μόνικα Φρανκ είχε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, σήμερα Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024 στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης.

Συνάντηση εργασίας του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα με την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μακρή


Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μακρή είχε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, σήμερα Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024.