Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Πώς θα διανεμηθεί το μέρισμα των 500 ευρώ στους ένστολους

Οδηγίες για το πώς θα διανεμηθεί το μέρισμα των 500 ευρώ στους ένστολους έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, σε έγγραφό του που αναρτήθηκε σήμερα στην Διαύγεια.

Συγκεκριμένα το έγγραφο του κ. Σταϊκούρα προς τα αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες, αναφέρει τα εξής:

Δημιούργησαν καύσιμα από θαλασσινό νερό! (video)

Επαναστατική ανακάλυψη από τους ερευνητές του πολεμικού ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να μετατρέψουν επιτυχώς το θαλασσινό νερό σε καύσιμα για πλοία και αεροσκάφη!

Παράλυτοι κίνησαν τα πόδια τους έπειτα από ηλεκτροσόκ στον νωτιαίο μυελό

Τέσσερις παράλυτοι άνδρες κατόρθωσαν να κινήσουν τα πόδια τους για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, έπειτα από ηλεκτρική διέγερση του νωτιαίου μυελού τους, ανακοίνωσαν αμερικανοί γιατροί.

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ»

Αν κυκλοφορούσε σήμερα το ιστορικό περιοδικό, θα ήταν 88 ετών και θα είχαν επαληθευθεί όλες οι προβλέψεις του για την ελληνική οικονομία και την κατάρρευσή της

Πέρα όμως από το δημόσιο χρέος, ο ΟΤ, δια του διευθυντή του Γιάννη Μαρίνου, είχε κατ’ επανάληψη καταγγείλει την διαφθορά και την θεσμοθέτηση της απάτης στο Δημόσιο, με αποτέλεσμα αλλεπάλληλες δίκες για συκοφαντική δυσφήμιση –που όλες, ωστόσο, κατέληξαν στην αθώωση του περιοδικού και των συντακτών του.

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

2η Έφιππη Παραλίμνια Πορεία «Δημήτριος Τσαούσης»

Μια μοναδική εμπειρία για ποδηλάτες και… ιππείς την Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου 2014 σε μερικές από τις οποίες όμορφες περιοχές του δήμου Βόλβης

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Βόλβης, σε συνεργασία με τον Ιππικό Όμιλο «Απολλώνια Ίλη», οργανώνει τη 2η Έφιππη Παραλίμνια Πορεία «Δημήτριος Τσαούσης», την Κυριακή 13 Απριλίου 2014.
Στην πορεία αυτή συμμετέχουν ιππείς, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα άλογα του Ιππικού Ομίλου, αλλά και ποδηλάτες με τα δικά τους ποδήλατα.

Το ζήτημα της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντας, ήταν η αιχμή του δόρατος για τα Ποντιακά ζητήματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή είχε η διημερίδα που διοργάνωσε την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών και ευρωβουλευτής, σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των Ποντιακών οργανώσεων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σχέδιο ανωμαλίας με οχήματα Μπαλτάκο, Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Αγιάζει ο σκοπός τα μέσα;

Οι Ιησουίτες (ίσως και ο Μακιαβέλι) έλεγαν πως ναι, επιτρέπονται οι παράνομες και ανήθικες πράξεις αν αυτές υπηρετούν έναν ιερό και υψηλό σκοπό.

Έκτοτε, το γνωστό απόφθεγμα χρησιμοποιείται σταθερά από εκείνους που ουδένα ιερό σκοπό έχουν κατά νου.

24ωρο «λουκέτο» σε δημόσιο - ιδιωτικό τομέα

Ρολά κατεβάζουν σήμερα ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Τα συνδικάτα δίνουν ραντεβού στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ μία ώρα νωρίτερα το ΠΑΜΕ θα συγκεντρώνει τις δικές του δυνάμεις στην πλατεία Ομονοίας.

Με προσωπικό ασφαλείας τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Δεν θα λειτουργήσει ούτε η γραμμή «ΚΤΕΛ-αεροδρόμιο»
Στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει το Συνδικάτο Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τα λεωφορεία στη συμπρωτεύουσα να κυκλοφορούν με προσωπικό ασφαλείας.