Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αυξήσεις στα διόδια

Αυξήσεις στα διόδια που σε ορισμένους σταθμούς φθάνουν στο 66% φέρνουν οι αναμορφωμένες συμβάσεις παραχώρησης των τεσσάρων οδικών αξόνων που κατατέθηκαν χθες στη Βουλή με σκοπό την άμεση εκταμίευση κοινοτικών κονδυλίων και την επανεκκίνηση των έργων που μένουν σταματημένα από το 2010 ελλείψει χρηματοδότησης.

Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Λαμία: Έπιασαν δραπέτη 7 χρόνια μετά

Ένας 31χρονος Έλληνας συνελήφθη στη Λαμία, καθώς σε βάρος εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την κατηγορία της απόδρασης κρατουμένου.Ο άνδρας συνελήφθη χθες το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του η από 24-01-2011 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου.

Αυτός θα είναι ο επόμενος Οικουμενικός Πατριάρχης;

ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΚείμενοΛουδάρος ΑνδρέαςΦωτογραφίεςΠΑΝΩ: Αρχειο ΚΑΤΩ: Δ. Πανάγος GANP

Ποιος θα είναι ο επόμενος Οικουμενικός Πατριάρχης; Αυτή τη στιγμή βεβαίως δεν υπάρχει ανοικτή καμία συζήτηση για το θέμα μιας και ο κ. Βαρθολομαίος θεωρείται ιδιαίτερα ισχυρός στην θέση του… ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος επέλεξε να "παραχωρήσει" τον θρόνο του.

Σκοτία : Ελικόπτερο της αστυνομίας έπεσε σε παμπ της Γλασκόβης

Τρεις νεκροί-32 τραυματίες

Τριάντα δύο άνθρωποι έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία της Γλασκόβης μετά τη συντριβή ενός ελικοπτέρου της αστυνομίας χθες Παρασκευή βράδυ στην οροφή μιας πολυσύχναστης παμπ στο κέντρο της πόλης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Εξάλλου τουλάχιστον τρεις άνθρωποι είναι νεκροί, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο BBC επικαλούμενο πηγή που πρόσκειται στην έρευνα.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος ΠΟΕ

Συγκροτήθηκε σε σώμα, σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, το νέο Δ.Σ. της 

Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν
 την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η εξής:

Ενοχοι 2 καθηγητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας για τον θάνατο σπουδαστή από αμέλεια

ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ 2007
Ένοχοι και σε δεύτερο βαθμό, κρίθηκαν χθες από το Τριμελές Εφετείο Λάρισας, δύο καθηγητές στο τμήμα Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, για τον θάνατο από αμέλεια, σπουδαστή του ΤΕΙ, από ηλεκτροπληξία, τον Ιούνιο του 2007.

Θεσσαλονίκη: Επί ποδός για κινητοποιήσεις αγρότες και κτηνοτρόφοι

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα πραγματοποιηθούν κινητοποιήσεις σε Χαλάστρα, Κύμινα, Μάλγαρα

Η πρώτη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου, στην Εφορία ΛαγκαδάΣειρά κινητοποιήσεων, διαμαρτυρόμενοι για τα φορολογικά μέτρα, την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι από την περιοχή της Θεσσαλονίκης που συντάσσονται με την Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση.

Ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα…

Πού πρέπει να ταξιδέψετε για να τα απολαύσετε
Μία από τις πιο μαγικές στιγμές σε κάθε ταξίδι είναι η στιγμή που παρακολουθεί κανείς το ηλιοβασίλεμα.

Με ξαφνικό θάνατο κινδυνεύει ο ΕΟΠΥΥ

ΔΙΟΡΙΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
Στα έσχατα μέσα προσφεύγει το υπουργείο Υγείας για να αντιμετωπίσει την κατάσταση που δημιουργείται στον ΕΟΠΥΥ από τις απεργίες των γιατρών.