Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη Διεθνή Ημέρα του «Λευκού Μπαστουνιού»

«Με Οδηγό στη Ζωή το Λευκό Μπαστούνι» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Υγείας, σε συνεργασία με το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), με αφορμή την ημέρα εορτασμού του «Λευκού Μπαστουνιού» που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται παγκοσμίως στις 15 Οκτωβρίου.

Όταν γράφαμε με κιμωλία…

Περνώντας από την οδό Αριστοτέλους του Εύοσμου και μπροστά από κατάστημα, σε στυλ παραδοσιακού παντοπωλείου, είδαμε στις πινακίδες έξω από το μαγαζί να γράφονται οι τιμές των προϊόντων με κιμωλία.

Στη Νυμφόπετρα: Είπαν το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Καραϊσκο.

Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στο αγαπητό σε όλους Δημήτρη Καραϊσκο που πέθανε χθες και κηδεύτηκε σήμερα.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της Νυμφόπετρας .

Στον δρόμο για το Πεκίνο: Η Φλόγα παραδόθηκε στους διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων


Ολοκληρώθηκε στο Καλλιμάρμαρο η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στους Κινέζους διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Μητσοτάκης: Η μόνη απάντηση που έχουμε απέναντι στη μάστιγα του κορονοϊού είναι το εμβόλιο

Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της απάντησής του στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας:
Τα πραγματικά δεδομένα δεν αφορούν μόνο τη φωτογραφία της στιγμής, αλλά τη συνολική αντιμετώπιση της πανδημίας από την πρώτη στιγμή που αυτή χτύπησε τη χώρα μας.

Με μεγάλη συμμετοχή ομιλητών το 2ο Συνέδριο Πληροφορικής Ελλάδας που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Με μεγάλη συμμετοχή ομιλητών ολοκληρώθηκε το 2ο Συνέδριο Πληροφορικής Ελλάδας με θέμα «Καινοτομία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός Αυτοδιοίκησης», που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με το σύνολο των Περιφερειών της χώρας.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην τουριστική έκθεση IFTM TOP RESA, στο Παρίσι

Στην τουριστική έκθεση του Παρισιού IFTM TOP RESA, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 8 Οκτωβρίου 2021, συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.