Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2024» ​των μελών της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών


Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε για 5η φορά η δράση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2024» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, με επισκέψεις του κοινού στα ζυθοποιεία – μέλη της Ένωσης σε όλη τη χώρα.

Με τη διοργάνωση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η πρώτη συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου UrbCitizenPower


Με τη διοργάνωση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης/Regional Stakeholders’ Group (RSG) του έργου UrbCitizenPower (Empower citizens for agency as driver for change in cities), το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG EUROPE 2021-2027.

«Από τον Έβρο αρχίζει η Ελλάδα. Εδώ είναι τα σύνορα της Ευρώπης» Ο ΥΜΑΘ Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στο υπουργικό κλιμάκιο που συνοδεύει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον Έβρο


Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας συμμετέχει στο υπουργικό κλιμάκιο που συνοδεύει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του στον Έβρο, σήμερα, Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 και θα πάρει μέρος στην παρουσίαση του Σχεδίου Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της περιοχής.