Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Πανηγυρικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Προφήτη του δήμου Εγνατίας.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της εορτής του Προφήτη Ηλία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προφήτη από της 16 Ιουλίου έως και της 20 Ιουλίου. Ειδικότερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει Παρασκευή 16 Ιουλίου- Χορευτικά παραδοσιακά συγκροτήματα, Σάββατο 17 Ιουλίου Βραδιά Καραγκιόζη, Κυριακή 18 Ιουλίου Θέατρο από το τοπικό θεατρικό εργαστήρι του χωριού, Δευτέρα 19 Ιουλίου Λαϊκή Δημοτική βραδιά , Τρίτη 20 Ιουλίου Χορευτικά συγκροτήματα.


Πρωτοσέλιδα εφημερίδων της Θεσσαλονίκης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ η Τζένιφερ Λόπεζ ακυρώνει τη συναυλία της στη υπό τουρκική κατοχή Κύπρο

Νέα Υόρκη – O Eκπρόσωπος Τύπου της Cyprus Action Network of America (CANA) Νικόλας Τανέρης μετά από απευθείας διαβουλεύσεις με το Αμερικανικό ειδησιογραφικό TMZ.com κατόρθωσε τελικά να εξασφαλίσει δήλωση από εκπρόσωπο της Τζένιφερ Λόπεζ. Επαναλαμβάνοντας τις ανησυχίες της βάσης της εκστρατείας μας στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λέει « Η Τζένιφερ Λόπεζ ουδέποτε εν γνώσει της θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ισντιτούτο ή καθεστώς που σχετίζεται με οποιαδήποτε μορφή με παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Το TMZ επίσης αποκαλύπτει ότι παραπλανήθηκε από την Τουρκία και τους συμμάχους της και λέει ότι «αποσύρεται» ισχυριζόμενη ότι ποτέ δεν θα συμφωνούσε αν γνώριζε « τις σχετικές καταστάσεις».
cana

Σήμερα τα παιδιά της Νυμφόπετρας ζωγραφίζουν .

Τα παιδιά της Νυμφόπετρα θα έχουν σήμερα το απόγευμα την ευκαιρία να «αποκαλύψουν» καλλιτεχνικές τους δεξιότητες στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφόπετρας «Μέγας Αλέξανδρος». Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά από 3 έως και 12 χρόνων. Είναι γεγονός τέτοιου είδους πρωτοβουλίες έχουν θετικό αντίκτυπο στα παιδιά όχι τόσο για το έργο που παρουσιάζουν τα οποία έχουν και αυτά την σημασία τους αφού αποτυπώνουν πάνω στο άψυχο χαρτί τα δικά συναισθήματα, αλλά κυρίως για την συμμετοχή τους, η οποία σφυρηλατεί δεσμούς συνεργασίας, αλληλεγγύης και ευγενούς άμιλλας. Η συμμετοχή των παιδιών είναι βέβαιο ότι θα είναι μεγάλη.







Η Λιάνα Κανέλλη μίλησε με την φωνή της κοινωνίας.

Είναι γεγονός ότι όσοι παρακολούθησαν την ομιλία της κ. Λιάνας Κανέλλη στην βουλή για το ασφαλιστικό, ανεξάρτητα από την πολίτικη τοποθέτηση του καθενός, όλοι συμφωνούν ότι η ομιλία της κτύπησε στην καρδιά του κάθε Έλληνα πολίτη. Η κραυγή αγωνίας ήταν κραυγή και φωνή της κοινωνίας. Μετέφερε μέσα σε λίγα λεπτά αυτό που ζει και αισθάνεται ο λαός. Μετέφερε την απόγνωση και την αγωνία χιλιάδων ανθρώπων για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του.. Μπράβο κ. Κανέλλη.