Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο: «Εθνικό Δίκτυο Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας για την αντιμετώπιση ασθενών με Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια»


Το νομοσχέδιο στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών ασθενών με εγκεφαλικά επεισόδια που βρίσκονται στην οξεία φάση και την αποφυγή σημαντικού βαθμού αναπηρίας, καθώς και στη μείωση των ποσοστών θνητότητας μετά από αυτά.

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Φώτης Σαββίδης: Στη Νυμφόπετρα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι μαζί ενωμένοι προχωρούμε για το καλό του τόπου μας.


Τις θερμές του ευχαριστίες εκφράζει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Διαμερίσματος Νυμφόπετρας του Δήμου Βόλβης κ. Φώτης Σαββίδης στους κατοίκους τόσο της Νυμφόπετρας όσο και του Βαϊοχωρίου για την τιμή που του έκανα με την ψήφο τους να τον αναδείξουν στην θέση του προέδρου.

Σήμερα τα προεόρτια του Αγίου Φιλίππου στο σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης


Αύριο Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, που φέρει το όνομα του Αγίου Φιλίππου ενός εκ των επτά Διακόνων, προστάτη των Σιδηροδρομικών και ευρίσκεται εντός του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης .