Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Ο ΥΜΑΘ Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στα Ελευθέρια της Κοζάνης



Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις μνήμης για την 112η επέτειο απελευθέρωσης της Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024.

Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Συντήρησης 2024 στις 17/10 και στις 20/10


Η Υπηρεσία Συντήρησης της ΕΒΕ συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συντήρησης 2024 με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τομή ’74. Από τη Δικτατορία στη Δημοκρατία»: Συντηρώντας τη σύγχρονη ιστορία.

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το fiy over με θέμα τους χώρους πρόσκαιρης στάθμευσης


Σύσκεψη του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το συγκαλεί ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ημερίδα για τα επαγγέλματα στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού σε συνάρτηση με τον σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό


«Τα Επαγγέλματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού σε Προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας και σε δράσεις Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού» αποτέλεσαν το αντικείμενο ημερίδας, την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Αντιπεριφέρειας Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Eνημέρωση πτηνοτρόφων, κατόχων οικόσιτων πουλερικών, μεταφορέων, κρατικών υπηρεσιών και λοιπών ιδιωτικών φορέων για τη γρίπη των πτηνών


Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τη γρίπη των πτηνών: