Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Νέο σύστημα ελέγχων για ανασφάλιστα οχήματα, χωρίς ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας - Πως θα εντοπίζονται οι παραβάτες και τα πρόστιμα



Νέο σύστημα ελέγχων με ηλεκτρονικές διασταυρώσεις για τα ανασφάλιστα οχήματα, για όσα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ και για εκείνα για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας τους, αλλά και ένα νέο πλαίσιο κυρώσεων για όλα τα παραπάνω, προβλέπει το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Σε λειτουργία η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την προστασία των ανηλίκων


Ενεργοποιήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία το 10201, η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την προστασία των ανηλίκων. Η συγκεκριμένη γραμμή έρχεται να ενισχύσει επιπλέον δράσεις ήπιας αστυνόμευσης και ευαισθητοποίησης για θέματα που αφορούν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στην τρίτη συνάντηση των εταίρων του έργου “CITISYSTEM” για την προώθηση της κυκλικής βιοοικονομίας στις πόλεις


Στην 3η διαπεριφερειακή συνάντηση των εταίρων του έργου CITISYSTEM συμμετείχε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας για λογαριασμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.