Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Διπλάσιοι οι πόροι του ΕΣΠΑ για την κοινωνική πολιτική και την απασχόληση στην Κεντρική Μακεδονία για την περίοδο 2021-2027.

Διπλάσιοι θα είναι οι πόροι του ΕΣΠΑ για έργα και δράσεις κοινωνικής πολιτικής και ενίσχυσης της απασχόλησης στην Κεντρική Μακεδονία για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021 – 2027, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων Nicolas Schmit.

Α. Τζιτζικώστας – Β. Κικίλιας: Κοινός στόχος η επίτευξη δωδεκάμηνου τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συζητήθηκαν θέματα τουριστικής προβολής της Κεντρικής Μακεδονίας, οι τουριστικές υποδομές και η συνεργασία Περιφέρειας και Υπουργείου με στόχο την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού και των εναλλακτικών μορφών, αλλά και η επίτευξη δωδεκάμηνου τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία.

Δωρεά εγκυκλοπαιδειών και 2.000 ιατρικών μασκών από τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Εγκυκλοπαίδειες, παιδικά βιβλία και 2.000 ιατρικές μάσκες προστασίας προσέφερε ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία στη Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Θεσσαλονίκης (ΔΙΠΥΝΘ), στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής προσφοράς. Η δωρεά αυτή αποτελεί και ένδειξη αναγνώρισης του δύσκολου έργου που επιτελεί το προσωπικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ευχαριστιών για τον αγώνα που δίνει στον τομέα της πυρασφάλειας.

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ στηρίζουν τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας 13-17 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για δεύτερη χρονιά αναδεικνύει τους κήπους της Βίλας Αλλατίνη σε ένα ιδιαίτερο χώρο πολιτισμού, μέσα στην πόλη. (Βασιλίσσης Όλγας 198)

Εργασίες καθαρισμού και κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας.

Εργασίες καθαρισμού και κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021.