Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Στην Νυμφόπετρα έκοψαν την πίτα τους. Δείτε το βίντεο και φωτογραφικά στιγμιότυπα


Μέσα σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» Νυμφόπετρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία του Δημάρχου Βόλβης κ. Δ. Γαλαμάτη.

Νέος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας ο Απ. Τζιτζικώστας


Νέος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας ο Απ. Τζιτζικώστας

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Εξελέγη με 33 ψήφους εναντι 17 του συνυποψηφίου του Διονύση Ψωμιάδη (αδελφού του έκπτωτου περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Δήλωση του Προέδρου της Δράσης για την παραπομπή Παπακωνσταντίνου


Το μείζον ζήτημα στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» είναι αν αυτή θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για να διακριβωθούν εγκλήματα φοροδιαφυγής, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και – να μην παραλείπεται αυτό –  εγκλήματα σχετικά με το πόθεν έσχες, υπόχρεοι δήλωσης του οποίου είναι όχι μόνο πολιτικοί, αλλά και δημοσιογράφοι, εκδότες, δικαστικοί κλπ. Θεωρώ ότι μπορούσε και, με αυτήν την έννοια, οι πολιτικές ευθύνες των κκ Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου είναι αυταπόδεικτες, στο βαθμό που δεν την αξιοποίησε ο καθένας.

Πρόσκληση προς “Ανεξάρτητους Έλληνες” για κοινή πρόταση σύστασης προανακριτικής για Παπανδρέου


Η Χρυσή Αυγή καλεί τους βουλευτές των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" καθώς και ανεξάρτητους βουλευτές να συνυπογράψουν κοινή πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο και Παπανδρέου.

Οταν η τεχνολογία σκοτώνει-Οι οκτώ πιο παράξενοι θάνατοι


Στις περισσότερες των περιπτώσεων η τεχνολογία βελτιώνει τον τρόπο ζωής μας και μας διευκολύνει σε πολλές πτυχές της ζωής μας, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι στιγμές που μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρα, ακόμη και για σπουδαίους εφευρέτες.Ορισμένες φορές η μοίρα παίζει περίεργο παιχνίδι και άνθρωποι που χάνουν τη ζωή τους περνούν στο... πάνθεον της ιστορίας για λάθος λόγους.

Σήμερα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Νυμφόπετρας


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφόπετρας «Μέγας Αλέξανδρος» θα κόψει  την πρωτοχρονιάτικη πίτα  του Συλλόγου  σήμερα  5 Ιανουαρίου 2013, ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Νυμφόπετρας.

Τα προαπαιτούμενα για τις τρεις επόμενες δόσεις


Ρεπορτάζ: Δ. Τσουπαρόπουλος Γ. Τριανταφύλλου

Αποκρατικοποιήσεις, ανεξάρτητος γραμματέας εσόδων, αυτόματος μηχανισμός αναπλήρωσης αποκλίσεων προϋπολογισμού αλλά και αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου περιλαμβάνει η ατζέντα των προαπαιτούμενων δράσεων για την, χωρίς καθυστερήσεις, καταβολή των επόμενων τριών δόσεων, ύψους 18,2 δισ. ευρώ, που αναμένει η Ελλάδα από το δάνειο στήριξης. Η μεγαλύτερη εξ αυτών, ύψους 9,2 δισ. ευρώ, έχει προγραμματισθεί για τον τρέχοντα μήνα, κάτι που επαναφέρει στη χώρα μας το υψηλόβαθμο κλιμάκιο της τρόικας πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι της έκθεσης που απελευθέρωσε τα 34,4 δισ. ευρώ από τη δόση-μαμούθ των 52,6 δισ. ευρώ.