Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Αυτοψία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στο δυτικό παράκτιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης για την επιχείρηση καθαρισμού του Θερμαϊκού

Αυτοψία στην παράκτια ζώνη της Χαλάστρας μέχρι τις εκβολές του ποταμού Αξιού, όπου υλοποιείται η επιχείρηση «Καθαρές Ακτές, Καθαρός Θερμαϊκός» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

e-αποδείξεις: Τι θα πληρώσουν όσοι δεν κάλυψαν το 30% - Ποιοι κερδίζουν από τις αλλαγές.

Πόσο πρόσθετο φόρο θα πληρώσουν όσοι δεν κάλυψαν το 30% του εισοδήματος με ηλεκτρονικές συναλλαγές (e-αποδείξεις) - Ποιοι κερδίζουν από τις αλλαγές - Αναλυτικά παραδείγματα

18 περιοχές της Αττικής σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας.

Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια ευρείας κυβερνητικής σύσκεψης στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας:

Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο καλοκαίρι. Η Αττική προφανώς είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας και διότι είναι η Αττική και διότι έχουμε να διαχειριστούμε τις πληγές της “Μήδειας” ως προς τον μεγάλο όγκο κομμένων δέντρων τα οποία εξακολουθούν να μην έχουν καθαριστεί.

Αποκλεισμό της Λευκορωσίας από τον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο αποφάσισαν οι 27

Τον αποκλεισμό του εναέριου χώρου της ΕΕ σε αεροπλάνα της Λευκορωσίας, αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, οι ευρωπαίοι ηγέτες στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, ως απάντηση στο περιστατικό με την αναγκαστική προσγείωση πτήσης της Ryanair στη χώρα, με εντολή Λουκασένκο.

Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 35-39 με όλα τα εμβόλια.

Στις 26 Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 35-39, έτσι ώστε οι πολίτες να μπορούν να κλείσουν ραντεβού και στα 4 διαθέσιμα εμβόλια κατά του κορονοϊού (Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson). Θα ακολουθήσουν οι πολίτες 30-34 ετών. Υπενθυμίζουμε ότι:

Εμβολιασμός: Ποιες είναι οι φυσιολογικές και ποιες οι ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Η επίμονη κεφαλαλγία, ο πόνος στον θώρακα, διόγκωση στα άκρα, μικρά αιμορραγικά στίγματα, τα προβλήματα στην όραση είναι συμπτώματα θρομβώσεων, που παραμένουν σπάνιες επιπλοκές”, είπε η κα Θεοδωρίδου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις παρενέργειες των εμβολίων.