Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Πακιστάν: Τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πτώση οροφής σε τζαμί

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και περισσότεροι από εξήντα σοβαρά τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από πτώση οροφής σε τζαμί στην περιοχή Μίαν Τσανού στο Πακιστάν.

Τα 1.500 ευρώ το ακατάσχετο όριο σε μισθούς, συντάξεις

Αύξηση του ακατάσχετου ορίου σε μισθούς και συντάξεις στα 1.500 ευρώ τον μήνα, προαναγγέλει ο υφ. Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνης, ενώ προωθείται ρύθμιση, που θα προβλέπει τονσυμψηφισμό απαιτήσεων των πολιτών από το Δημόσιο.

Θεσσαλονίκη: "Ντου" της αστυνομίας και ένταση σε αγορά "χωρίς μεσάζοντες"

Ένταση σημειώθηκε στον χώρο του πρώην στρατοπέδου «Μ. Αλεξάνδρου», στην περιοχή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, όταν αστυνομικοί επενέβησαν και δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί αγορά αγροτικών προϊόντων, χωρίς μεσάζοντες.

Ανοιξε η γη από τη βροχή στη Μεσσηνία

Σημαντικές ζημιές προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις στη Μεσσηνία τόσο σε δρόμους, όσο και σε γέφυρες, ενώ σε κάποιες περιοχές διακόπηκε η κυκλοφορία.

Κλιμάκιο μηχανικών της περιφερειακής ενότητας μαζί με τον αντι-περιφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, πραγματοποίησαν αυτοψία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού.

Σουμάτρα: Θάφτηκαν στις στάχτες από την έκρηξη του ηφαιστείου

14 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 50 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ
Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Σουμάτρα της Ινδονησίας, όπου η φονική έκρηξη ηφαιστείου στο όρος Σίναμπουνγκ έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή 14 ανθρώπων, ενώ 50 φέρονται ως αγνοούμενοι.