Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ομολόγησε ο 19χρονος τη διπλή δολοφονία των δύο νεαρών

Λίγο μετά τις 19:00 έγινε γνωστό ότι βρέθηκε η μηχανή που επέβαιναν τα δύο θύματα σε μία απόσταση 10 χλμ από το σημείο που έγινε η δολοφονία

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση του διπλού φρικτού εγκλήματος που έγινε τα ξημερώματα της λίγο έξω από την Καρδαμύλη τα ξημερώματα της Τρίτης.

Πόλεις αναγνωρίστηκαν ως μαρτυρικές, λόγω της ναζιστικής θηριωδίας

Ενώ ο πολιτικός κόσμος κάνει λόγο και εκφράζει ερωτηματικά και ενστάσεις για το αν πρέπει να διεκδικήσει ή όχι η Ελλάδα τις περιβόητες γερμανικές αποζημιώσεις, την ίδια στιγμή 73 χρόνια μετά την ναζιστική θηριωδία αναγνωρίζονται Ελληνικές πόλεις και χωριά ως μαρτυρικά, λόγω της γερμανικής λαίλαπας που δέχθηκαν την περίοδο 1941-1944.

Πνίγηκε ο εμπνευστής της καμπάνιας με τα μπουγελώματα

Ο Κόρει Γκρίφιν έχασε τη ζωή του όταν βούτηξε από αποβάθρα.

Ο Κόρεϊ Γκρίφιν εμπνευστής της πρόκλησης μπουγελώματος με παγωμένο νερό για φιλανθρωπικούς σκοπούς, που έχει γίνει viral, έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα, ενώ πραγματοποιούσε κατάδυση στην ακτή του Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Independent.

Αθανασίου: “Οι γενοκτονίες θα αντιμετωπίζονται ως αδίκημα”

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου αναφέρθηκε στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο με αφορμή την επιστολή 38 βουλευτών της ΝΔ προς τον πρωθυπουργό να εξομοιωθεί η Γενοκτονία των Χριστιανών της Ανατολής (Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμενίων και Ασσυρίων) με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Τελευταία ευκαιρία για 30.000 «αιώνιους» φοιτητές

Συμβιβαστική λύση για τους «αιώνιους φοιτητές» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ύστερα από τη σύσκεψη που είχε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος με αντιπροσωπεία πρυτάνεων και προέδρων ΤΕΙ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Από 26 έως 29 Αυγούστου η ανακοίνωση των βάσεων

Την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής την ερχόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από τις 26 έως τις 29 Αυγούστου, προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Δύο συλλαλητήρια στα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ

Δύο συλλαλητήρια με αιχμή τα αιτήματα των εργαζομένων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης και της πολιτικής της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη την ημέρα των εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Εκθεσης από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με πτώμα στη θάλασσα του Θερμαϊκού!

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει για την ώρα τις συνθήκες θανάτου του νεαρού - Η έκκληση του λιμεναρχείου σε όσους γνωρίζουν στοιχεία...

Νεκρός ανασύρθηκε τα ξημερώματα, από τη θαλάσσια περιοχή, μπροστά στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς", νεαρός άνδρας αγνώστων στοιχείων.

Πήραν στο κυνήγι τους... «κυνηγούς» μετάλλων!

Από «κυνηγοί» κατέληξαν... κυνηγημένοι οι τρεις νεαροί που άρπαξαν ό,τι μεταλλικό βρήκαν από μια καλύβα λίγα χιλιόμετρα έξω από την ορεινή περιοχή Αγρελιά των Τρικάλων, αλλά έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της κοινότητας οι οποίοι τους καταδίωξαν!

Ανίκανοι στις προβλέψεις και ιδιοτελείς στις επιδιώξεις

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Δεν είχαν καλά-καλά προλάβει να ανακοινωθούν τα αντίμετρα στις Ρωσίας στις κυρώσεις της ΕΕ, δεν είχαν καλά-καλά προλάβει να επιστρέψουν τα πρώτα φορτία με τα ροδάκινα και έγινε ο κακός χαμός.
Κραυγές, ειρωνείες, αποσπασματικές αναφορές σε δηλώσεις (που παραμένει το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού).

Άγριο έγκλημα στην Καρδαμύλη ! “Γάζωσαν” με σφαίρες και εκτέλεσαν τους δύο άνδρες

- Γνώριζαν τα θύματα τους δολοφόνους τους λέει η αστυνομία
- Τα κορμιά των άτυχων νεαρών φέρουν πολλά τραύματα απόσφαίρες
- Ξεκινάει νέο θρίλερ μετά τις αποκαλύψεις για έγκλημα στην Καρδαμύλη.Τους πιο άσχημους φόβους επιβεβαίωσε η έρευνα που έγινε στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα.

Αμφίπολη: Τι αποκάλυψε το γεωραντάρ για το μυστικό του τάφου

Δεν απομακρύνονται τελικά από τον τύμβο της Αμφίπολης οι ακέφαλες Σφίγγες, αλλά μόνο ορισμένοι λίθοι. Αυτό τονίζει το υπουργείο Πολιτισμού σε ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει:

"Η ανασκαφή στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη εξελίσσεται σύμφωνα με την επιστημονική δεοντολογία.

Παγώνουν τα εφάπαξ χιλιάδων δικαιούχων από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα – Έρχεται μεγάλο τσεκούρι που μπορεί να φτάσει και το 50%

- Τουλάχιστον 30.000 άτομα είναι στο “περίμενε” έναν χρόνο για να δουν πόσα χρήματα θα πάρουν
- Φτάνει ακόμη και τα τέσσερα χρόνια η αναμονή για το εφάπαξτων συνταξιούχων
- Σχέδιο να δοθούν τα χρήματα σε δόσεις και να είναι μικρότερες οι περικοπές
- Ψάχνουν ακόμη να βρουν τον συντελεστή βιωσιμότητας κάθε Ταμείου.

Βόμβα της εφορίας με κατασχέσεις λογαριασμών ακόμη και για χρέη 3.000 ευρώ

- Έρχονται κατασχέσεις λογαριασμών και πάγωμα περιουσιακών στοιχείων
- Με τις διατάξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος οι διαδικασίες που κινούνται κατά των πολιτών
- Πληρώνουν τη νύφη ακόμη και όσοι χρωστούν στο Δημόσιο 10.000 ευρώ. Με τις διατάξεις του νόμου για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος το υπουργείο Οικονομικών προσπαθεί να πατάξει τη φοροδιαφυγή.

Ρουκέτες από τη Γάζα χτύπησαν το Τελ Αβίβ

Λίγες ώρες έπειτα από την κατάρρευση της νέας, 24ωρης εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας με την εκτόξευση τριών ρουκετών από το Ισραήλ, ρουκέτες από τη Γάζα, χτύπησαν το Τελ Αβίβ.