Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Την στηρίξει του στο κ. Αντώνη Σαμαρά ανακοίνωσε Ο κ. Καζαντζίδης Χρήστος πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας


Την στήριξη του στον κ. Αντώνη Σαμαρά ανακοίνωσε ο κ. Χρήστος Καζαντζίδης πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την συγκέντρωση του κ. Αντώνη Σαμαρά στο Βελλίδειο



Τα emvolimanea δημοσιεύουν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την σημερινή συγκέντρωση του υποψήφιου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Φωτο 1 Ο κ. Αβραμόπουλος με τον κ. Τσιτουρίδη












φωτο 2 Ο κ. Κώστας  Γκιουλέκας με φίλους νεοδημοκράτες απο την Νυμφόπετρα



















Γενική αποψη της συγκέντρωσης







φωτο 4  Ο κ. Τσιτουρίδης με τον κ. Χρήστο Καζαντζίδη



φωτο 5 Ο  κ. Π. Ψωμιάδης με τον πολιτευτή κ. Χρήστο Καζαντζίδη

Δημαρχείο Κορώνειας, δημαρχείο κόσμημα


Το νέο δημαρχιακό μέγαρο του δήμου Κορώνειας, είναι ένα πραγματικά κόσμημα κτιριακού οικοδομήματος. Η αρχιτεκτονική του γραμμή είναι λιτή αλλά συνάμα γοητευτική. Με την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους δημότες του. Το κτήριο βρίσκεται στην Γερακαρού έδρα του δήμου που το αποτελούν τα δημοτικά διαμερίσματα Αγίου Βασιλείου, Βασιλουδίου Λαγκαδικίων και Αρδραμερίου. Φωτογραφικό στιγμιότυπο από το νέο δημαρχείο.


Στην κυκλοφορία σύντομα δυο γέφυρες, Σχολαρίου και Λαγκαδικίων

Ολοκληρώθηκαν τα έργα κατασκευής δυο γεφυρών στους χείμαρρους Σχολαριου και Λαγκαδικίων και αναμένεται από μέρα σε μέρα να δοθούν στην κυκλοφορία μαζί με το νέο οδικό τμήμα που συνδέει της δυο γέφυρες. Τα έργα αυτά εντάσσονται σε εκείνα που αφορούν την ενωτική τάφρου, των χειμάρρων με την λίμνη Κορώνεια και τα οποία πιστεύεται ότι θα φέρουν την πολυπόθητη αναγέννηση της λίμνης Κορώνεια.

Απογοητευτικές εικόνες από την λίμνη Κορώνεια


Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την σημερινή μας επίσκεψη στην λίμνη Κορώνεια. Το θέαμα που αντικρίσαμε ήταν θλιβερό. Ένα γαλακτώδες υγρό κάλυπτε όλοι την επιφάνεια της λίμνης. Οι εικόνες αδιάψευστος μάρτυρας. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την τραγική κατάσταση της λίμνης. Ας ελπίσουμε τα έργα που εκτελούνται θα φέρουν αποτέλεσμα. Ίδωμεν.


ΟΑΣΘ : Επαναφορά στάσης ζητούν στην Ξηροκρήνη

Αίτημα για επαναφορά της στάσης της οδού Αγίων Πάντων στην πρότερη θέση της ζητούν οι κάτοικοι της Ξηροκρήνη από το ΟΑΣΘ και το β΄ Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης. Οι λόγοι οι οποίοι έγινε η μεταφορά της στάσης σήμερα δεν υπάρχουν και ζητούν σύντομα το αίτημα τους να υλοποιηθεί έτσι ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρίας τους. Ταυτόχρονα ζητούν να τοποθετηθεί και ηλεκτρονικός πίνακα δρομολογίων του ΟΑΣΘ.