Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Περιφερειάρχης Α. Τζιτζικώστας και ο Υφυπουργός αρμόδιος για το ΕΣΠΑ Γ. Τσακίρης στις εργασίες αποκατάστασης του δυτικού παράκτιου μετώπου Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Δημόσιες Επενδύσεις και το ΕΣΠΑ, Γιάννη Τσακίρη και επίσκεψη στις παρεμβάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο δυτικό παράκτιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Εικόνες από το εσωτερικό του βαγονιού του Οριεντ Εξπρές μετά την ανακατασκευή του.


Οι επισκέπτες της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το βαγόνι που συνδέθηκε με το θρυλικό Οριεντ Εξπρές.

Α. Τζιτζικώστας: «Το νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ύψους 1,4 δισ. ευρώ αποτελεί τη μεγαλύτερη χρηματοδοτική παρέμβαση που έγινε ποτέ στον τόπο μας»

Στην εκδήλωση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με θέμα «Η επόμενη μέρα της Πολιτικής Συνοχής: Προκλήσεις και Προοπτικές» συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Έτσι θα είναι η νέα ΔΕΘ – Παρουσιάστηκε η αρχιτεκτονική πρόταση ανάπλασης.

Το πιο πράσινο και βιοκλιματικό Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο στην Ευρώπη θα κατασκευαστεί σε μία πενταετία στη Θεσσαλονίκη, έργο που θα την καταστήσει μια «άλλη πόλη» σε σχέση με τη σημερινή εικόνα της.

Νέα καθημερινότητα για ανεμβολίαστους – Οι αλλαγές σε εργασία, μετακινήσεις και διασκέδαση.

Ξεκινά από σήμερα 13 Σεπτεμβρίου η εφαρμογή νέων έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας με σκοπό την αντιμετώπιση της διασποράς της covid-19