Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Πως να φτιάξετε μπακαλιάρο σκορδαλιά!



Παραδοσιακά την ημέρα του Ευαγγελισμού  δηλαδή στις 25 Μαρτίου σε κάθε σπίτι μπαίνει τηγάνι για παστό μπακαλιάρο,  που συνοδεύεται φυσικά από  σκορδαλιά!
Αυτά τα δυο πάνε μαζί γιατί ο μπακαλιάρος είναι πολύ αλμυρός και ανεβάζει την πίεση ενώ το σκόρδο την ρίχνει.
Ο τρόπος παρασκευής είναι πολύ απλός, όμως το πιο βασικό είναι το ξαρμύρισμα του μπακαλιάρου.