Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Χρ. Σταϊκούρας: Ολοκληρωμένο σχέδιο για την ισχυρή ανάκαμψη της αγοράς ακίνητης περιουσίας

Σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν, η σημερινή Κυβέρνηση, από την αρχή της θητείας της, αναγνωρίζοντας την αξία της αγοράς ακίνητης περιουσίας, έθεσε σε εφαρμογή και υλοποιεί, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, ένα ολοκληρωμένο, συνεκτικό και δυναμικό σχέδιο για την ισχυρή ανάκαμψή της. Ταυτόχρονα προχωράει, με συντονισμένες πρωτοβουλίες και στοχευμένες ενέργειες, στην αξιοποίηση, κατά τον βέλτιστο τρόπο, της δημόσιας ακίνητης περιουσίας.

Α. Τζιτζικώστας: «Τιμούμε τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας και εργαζόμαστε μεθοδικά για τη Μακεδονία του 2030»

Στην πανηγυρική δοξολογία για τη γιορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και για τις ιστορικές επετείους της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.