Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΝΦΙΑ 2021 στο myaade.gr: Πώς η εκτύπωση για το εκκαθαριστικό.

Βήμα - βήμα οδηγίες για την εκτύπωση του εκκαθαριστικού του ΕΝΦΙΑ 2021 μέσω του myaade.gr

Στο myaade.gr αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ 2021, που αναφέρονται στην πληρωμή του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων και η οποία μπορεί να γίνει σε 6 δόσεις.

Ξεπέρασαν τις 210.000 οι προσωρινές άδειες οδήγησης μέσω της πλατφόρμας του gov.gr

Στο πεδίο των προσωρινών αδειών οδήγησης που λαμβάνουν ηλεκτρονικά με τους κωδικούς Taxisnet εντός δύο ημερών οι υποψήφιοι οδηγοί που πετυχαίνουν στην πρακτική δοκιμασία, από τις 11 Μαΐου του 2020 μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί πάνω από 210.000 προσωρινές άδειες οδήγησης.

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Τεργέστη της Ιταλίας, συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Friuli Venezia Giulia και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Κοινοβουλίου και ομιλία σε εκδήλωση για το Μέλλον της Ευρώπης

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Friuli Venezia Giulia της Βόρειας Ιταλίας Massimiliano Fedriga είχε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τεργέστη.

Εσωκομματικές Εκλογές στις 24 Οκτωβρίου 2021 στη Νέα Δημοκρατία.

Οι Εσωκομματικές Εκλογές για την ανάδειξη των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων, θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου 2021.