Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Προσοχή: Τροποποιούνται οι λεωφορειακές γραμμές 51 και 53 - Λεωφορεία θα εξυπηρετούν μόνιμα όλη τη ΒΙΠΕΘ



Ενισχυμένα δρομολόγια και τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 51 και 53 «εγκαινιάζει» ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καλυφθεί το σύνολο της Βιομηχανικής Περιοχής με νέο καθημερινό πρόγραμμα κίνησης λεωφορείων.

Εδώ βρίσκονται τα ιστορικά σκαλάκια της Νυμφόπετρας


Την περιοχή όπου βρίσκονται τα ιστορικά σκαλάκια αποτύπωσε με το φωτογραφικό του φακό κάτοικος της Νυμφόπετρας. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού σε αυτή την περιοχή βρίσκονταν το πέρασμα από την ορεινή περιοχή στον κάμπο προκειμένου να μεταφέρουν με τα ζωντανά τους τα εμπορεύματα οι κάτοικοι των περιοχών αυτών. 

Τόσο κοντά και τόσο μακριά…


Οι κυρίες της φωτογραφίας κουβαλούν η καθεμία τους κοντά εννέα δεκαετίες και το βάρος των χρόνων είναι ο παράγοντας εκείνος που όποια επιθυμία για συνάντηση με αγαπημένα τους πρόσωπα να παίρνει αναβολή και ας απέχουν μόλις δεκάδες μέτρα απόσταση οι κατοικίες που διαμένουν.

Επιτυχία σημείωσε η λαϊκοποντιακή βραδιά που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» Νυμφόπετρας



Όμορφες στιγμές πέρασαν όσοι βρέθηκαν στη λαϊκοποντιακή βραδιά που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» Νυμφόπετρας.

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων επί της 11ης επαρχιακής οδού

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων επί της 11ης επαρχιακής οδού πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα 26 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024.