Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υποστηρίζει τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης της Ακαδημίας Εθελοντισμού και του Εθνικού Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης HELPHELLAS, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διαχείρισης Φυσικών και Ανθρωπογενών Καταστροφών (ΙΔΦΑΚ).

Εργασίες κοπής πρασίνου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις εξής οδούς: Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Ν. Μουδανιών - Κασσάνδρας και Θεσσαλονίκης – Αρναίας.

Εργασίες κοπής πρασίνου θα υλοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Κυκλώματος Κασσάνδρας και της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης - Αρναίας.

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τρέχει στο 1ο Flamingo Run!

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επιλέγει το 1ο Flamingo Run στο Καλοχώρι για να ξεκινήσει τον δικό της αγώνα δρόμου για την στήριξη δράσεων μη κερδοσκοπικών φορέων στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού έργου BlueCrowdfunding.

MyHealth: Πλήρης πρόσβαση στο ιστορικό ιατρικών συνταγών και παραπεμπτικών.

Πλήρη πρόσβαση στο ιστορικό των ιατρικών συνταγών και παραπεμπτικών τους έχουν από το κινητό τηλέφωνό τους οι πολίτες μέσω της εφαρμογής MyHealth. Συγκεκριμένα, είναι πλέον διαθέσιμες όλες οι ιατρικές συνταγές και τα παραπεμπτικά που έχουν εκδοθεί από την ημερομηνία που ο φορέας στον οποίο ο πολίτης είναι ασφαλισμένος εντάχθηκε στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση. 

Τρία τα σημαντικά στοιχεία της Συμφωνίας με τη Γαλλία.

Τρία είναι τα σημαντικά στοιχεία της συμφωνίας με τη Γαλλία για τη «Στρατηγική Εταιρική Σχέση για τη Συνεργασία στην Άμυνα και στην Ασφάλεια» -όπως επισήμανε χθες Τετάρτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ"

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Δημαρά στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια»

Το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου-συγγραφέα Νίκου Δημαρά με τίτλο «Γέλια στο ακροατήριο», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία, θα παρουσιαστεί στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ.Γούναρη 39, Καμάρα), την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021, ώρα 19.00’.