Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΟΙ Το γάλα δέκα ημερών δεν είναι φρέσκο

Σε αφανισμό θα οδηγηθεί η ελληνική γαλακτοπαραγωγική κτηνοτροφία σε περίπτωση που επιμηκυνθεί η διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος από πέντε σε δέκα ημέρες, ενώ ήδη ο κλάδος της αγελαδοτροφίας ακολουθεί φθίνουσα πορεία.

Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Νίκος Χουντής: «Θυσιάστηκε ο ελληνικός λαός και η ελληνική οικονομία για να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες», όπως υπονόησε ο κ. Ρέν;

     Γιάννης Στουρνάρας: «Θέλω να τονίσω ότι οι ευρωπαίοι εταίροι μας έχουν δείξει συνοχή, έχουν δείξει solidarity (αλληλεγγύη).»

Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδα και Πρόεδρος του ECOFIN, κ. Γ.Στουρνάρας δεν θέλησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του πρόσφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, να σχολιάσει τις δηλώσεις, που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Όλι Ρέν, με τις οποίες άφηνε να εννοηθεί ότι ο ελληνικός λαός θυσιάστηκε την άνοιξη του 2010, για να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες.

Πορεία αδελφοποίησης δήμου Βόλβης και Κρούσεβατς Σερβίας

Σε μια λαμπρή τελετή στο Σταυρό οι δήμαρχοι Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και Κρούσεβατς Bratislav Gašić επικύρωσαν την επίσημη συνεργασία τους

Πρωτόκολλο φιλίας και συνεργασίας υπέγραψαν ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και ο δήμαρχος Κρούσεβατς της Σερβίας Bratislav Gašić, βάζοντας τις βάσεις για μια πολύπλευρη σχέση που καταλήγει στην αδελφοποίηση των δυο δήμων.

Στα 317 δισ. το δημόσιο χρέος

Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας (χρέος της Γενικής Κυβέρνησης) ήταν αυξημένο κατά 341 εκατ. ευρώ στο τέλος του τρίτου τριμήνου 2013, σε σχέση με το τέλος του δεύτερου τριμήνου και διαμορφώθηκε στα 317,31 δισ. ευρώ, από 317 δισ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat).

Αγιορείτες μοναχοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο της άθεης αριστεράς!


"Αδελφοί μας Έλληνες Χριστιανοί, ας προσέξουμε τι κάνουμε. Να σκεφτούμε ποιο θα είναι το μέλλον αν βάλουμε να μας κυβερνήσουν οι κομμουνιστές.

Η Ιστορία δεν μας διδάσκει; Δεν καταστράφηκαν όλα τα κράτη όπου επεβλήθη; Δεν γνωρίζετε ότι τον κομμουνισμό τον δημιούργησαν οι Εβραίοι για να ισοπεδώσουν τις ενάντιες δυνάμεις για να μπορέσουν σιγά σιγά να κυριέψουν τον κόσμο;

Κ. Πουπάκης προς Επιτρόπους Ο. Ρεν και Λ. Άντορ: Αναγκαία η ισορροπία μεταξύ οικονομικής και κοινωνικής διάστασης στο πλαίσιο της οικονομικής διακυβέρνησης - Eιδική μέριμνα για την Ελλάδα

Την προώθηση ενός "Κοινωνικού Συμφώνου" για την Ευρώπη, στη βάση της ισόρροπης και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξης ζήτησε ο Κ. Πουπάκης παρεμβαίνοντας με ερωτήσεις προς τους κ.κ. Ο. Ρεν και Λ. Άντορ, Αντιπρόεδρο & Υπεύθυνο Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων και Επίτροπο Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων & Ένταξης αντίστοιχα, κατά την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις προτεραιότητες του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου για το 2014 αλλά και την εφαρμογή του κύκλου του 2013.

Εκτός από τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν και οι πιστοί της Ροδόπης


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Σε ποιον Θεό πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του;
Ιδού το μεγάλο (υπαρξιακό) ερώτημα στο οποίο καλείται να απαντήσει το πανελλήνιο, που για άλλη μια φορά – μαζί με τους ιεράρχες του – έπεσε από τα σύννεφα.
Φυσικά, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία.

Ο μόνος θεός στον οποίο πιστεύουν, είναι η εξουσία.

Εφορία: Τέλος στη θεώρηση για μπλοκάκια και βιβλία



Αθεώρητες αποδείξεις και τιμολόγια, προαιρετική χρήση των ταμειακών μηχανών, απαλλαγή από τήρηση βιβλίων και έκδοση αποδείξεων για συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών περιλαμβάνει εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη.