Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Νυμφόπετρες: Το άγνωστο για πολλούς και εντυπωσιακό αξιοθέατο της Θεσσαλονίκης

Ταξιδεύοντας και εξερευνώντας την Ελλάδα και τις ομορφιές της, ανακαλύπτουμε πολλές φορές καινούρια και εντυπωσιακά αξιοθέατα τα οποία δε γνωρίζουμε. Μια τέτοια περίπτωση είναι και οι περίφημες Νυμφόπετρες τις οποίες μπορεί να μην είχες ξανακούσει.

Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του τεχνικού στο 89ο χλμ. επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Καβάλας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του τεχνικού στο 89ο χλμ.  στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 19 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα στη Θεσσαλονίκη

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Περιφέρεια για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΝΕΘ ΑΕ ενισχύει τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στον τομέα της αλιείας

Δυο προσκλήσεις για την ενίσχυση ιδιωτικών επενδύσεων στον τομέα της αλιείας, με στόχο την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών της Θεσσαλονίκης, εξέδωσε η Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ ΑΕ), συνολικού προϋπολογισμού 2,3 εκ. ευρώ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιεία και Θάλασσα 2014 – 2020».

Συγχαρητήρια από τον δημοσιογράφο Φώτη Κουτσαμπάρη.

Αγαπητέ Χρήστο,
αισθάνομαι για άλλη μια φορά την ανάγκη να σε συγχαρώ για την νέα σου πρωτοβουλία να καταγράψεις την Ιστορία της Νυμφόπετρας, μέσα από τις αφηγήσεις και τις μαρτυρίες των κατοίκων, με στόχο την έκδοση ενός ιστορικού βιβλίου και την αναγνώριση του μαρτυρικού χωριού.