Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής της ΕΕ



Μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Πρόεδρο της Κομισιόν Ursulla von der Leyen και την ανάθεση του χαρτοφυλακίου των Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο ίδιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Τέσσερις νέες παρεμβάσεις για να γίνει πιο ανεκτή η ζωή των Θεσσαλονικέων βόσο διαρκεί η κατασκευή του Fly Over


Σε τέσσερις νέες παρεμβάσεις για να γίνει πιο ανεκτή η ζωή των Θεσσαλονικέων όσο διαρκεί η κατασκευή του Fly Over συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των φορέων, που συμμετείχαν στην έβδομη συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης τους τελευταίους τρεις μήνες, που συγκάλεσε στο ΥΜΑΘ ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024.

Θεσσαλονίκη: Έρχονται έλεγχοι εισιτηρίων σε λεωφορεία ΟΑΣΘ – Πρόστιμα έως 270 ευρώ



Στο σχέδιο «Κόψτε Εισιτήριο» εισέρχεται ο ΟΑΣΘ - «Έρχεται» μπαράζ ελέγχων, με τουλάχιστον 60 επιπλέον ελεγκτές

Σε σειρά ενεργειών, οι οποίες στοχεύουν στον περιορισμό της εισιτηριοδιαφυγής, προχωρά ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Ο ΟΑΣΘ, έχοντας αναβαθμίσει συνολικά τις υπηρεσίες του, καθώς ανανέωσε το 1/3 του στόλου του με καινούρια ηλεκτρικά λεωφορεία και ενίσχυσε τον αριθμό των δρομολογίων του μετά από την πρόσληψη 190 οδηγών, θέτει πλέον ως προτεραιότητα τη μείωση της εισιτηριοδιαφυγής.