Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Λείψανα μυστηριώδους όντος βρέθηκαν στην Αμερική

Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν στις θαλάσσιες ακτές στα περίχωρα της πόλης Τσιντσινάτι στην πολιτεία του Οχάιο ένα μυστηριώδες ον σε μορφή απολιθώματος.

Τα 50 σημεία SOS των φορολογικών δηλώσεων

Με εγκύκλιο του το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν φέτος οι φορολογούμενοι κατά τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων για να αποφύγουν τα λάθη που κοστίζουν.

Σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου μετά από μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμμένου

Στα γραφεία της εφημερίδας του, "Παρασκευή και 13" στο Κολωνάκι συνελήφθη ο Αιμίλιος Λιάτσος.
Προηγήθηκε η μήνυση που υπέβαλε το πρωί της Παρασκευής, η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η κ Β. Σταμάτη σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου

Προφυλακιστέα κρίθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Η απολογία της ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 19:00

ο βασιλησ χατζηπαναγησ στο δημο βολβησ

Σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ηρακλή κ. Βασίλης Χατζηπαναγής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βόλβης κ. Δημήτρη Γαλαμάτη, στο Δημαρχείο του Σταυρού, έδρα του Δήμου Βόλβης.

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2012

Χώρα με Ιδανικά  και όχι “χώρος” με δανεικά Πoτέ δεν αποτυγχάνουν αυτοί που αγωνίζονται για ένα μεγάλο κοινωνικό σκοπό

Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ αγόρασε ελληνικό νησί

Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ συνεχίζει να επενδύει στη γη καθώς μετά την απόκτηση ενός "φιλέτου" στη Σαρδηνία και την Κόστα Σμεράλδα προχώρησε στην αγορά ενός μικρού ελληνικού νησιού.
Σύμφωνα με τη Daily Telegraph, η βασιλική οικογένεια αγόρασε το νησί Οξειά, στο Ιόνιο πέλαγος, κοντά στην Ιθάκη.

Κωνσταντίνος Γκιουλέκας: "Υπάρχει ελπίδα" Δείτε το Βίντεο

Κ.Γκιουλέκας : "Υπάρχει Σχέδιο" Δείτε το βίντεο







If (Εάν)…

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Στο περιθώριο του νέου έπους υποσχεσιολογίας που αυτή τη φορά γράφεται από τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος δηλώνει πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά αρκεί να τον (ξανα)εμπιστευτούμε, ο πρώην υπουργός Οικονομικών ασκείται και σε μια πρωτοφανή, μετεκλογικού περιεχομένου, συζήτηση.

Τι είπε η Ντόρα για τον Καραμανλή

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Στον Κώστα Καραμανλή, και την πρόσφατη επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού στην πρώτη γραμμή, με τη στήριξη που παρείχε στον Αντώνη Σαμαρά, αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, με συνέντευξή της στα «Νέα».

28η Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Αξιοπρεπής Δουλειά είναι μόνο η Ασφαλής Δουλειά
«Εκπτώσεις» στην αξία της ανθρώπινης ζωής δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρχουν
Περισσότεροι από 2.3 εκατομμύρια συνάνθρωποί μας πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας εργατικών ατυχημάτων ή ασθενειών, ενώ σε παγκόσμια κλίμακα καταγράφονται, ετησίως, 317 εκατομμύρια ατυχήματα στους χώρους δουλειάς, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τις σημαντικές προόδους που έχουν συντελεστεί, η εργασία συνεχίζει να στερεί περισσότερες ζωές από τον πόλεμο…

Εκλογές, η… 'γιορτή της Δημοκρατίας'!

Του Προκόπη Κωφού
Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ
 
Κανείς από τους ψηφοφόρους των εκλογών του 2009 δεν θα 
μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε και τι θα ακολουθούσε. Ως 
κυρίαρχος λαός εξέφρασαν τη βούλησή τους ψηφίζοντας για καλύτερες 
μέρες, για μια έστω μικρή αύξηση των αποδοχών, για μια ανάπτυξη που θα 
έβαζε κάποιο τέλος στη μείωση του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος και 
για ένα νοικοκύρεμα του κράτους που θα έβαζε τα θεμέλια να γίνει μια 
καινούρια αρχή. Όμως, δεν είχε καμιά σημασία τι ψήφισε ο λαός. Έγιναν 
εντελώς διαφορετικά από αυτά που ψήφισε!

Τα κόμματα δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους

Η Ελλάδα περίπου μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, βρίσκεται ενώπια μιας πρωτοφανούς, για τα μεταπολιτευτικά δεδομένα, πολιτικοοικονομικής κρίσης. Από τη μια η αγωνία των πολιτών για την επόμενη ημέρα, και από την άλλη το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται το πολιτικό σύστημα.

Ανοιχτή συγκέντρωση Σαμαρά στο Ζάππειο

Από την 27η Νοεμβρίου του 2009, στην 3η Μαϊου του 2012. Πέρασαν 2 ½ χρόνια από τη συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο, στην τελική ευθεία (δυο μέρες πριν την 29η Νοεμβρίου) για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, απέναντι στη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιστρέφει στον ίδιο χώρο, αυτή τη φορά για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της γαλάζιας Παράταξης στην Αθήνα.

Προσγειώσεις...για πολύ γερά νεύρα και στομάχια!Δείτε το βίντεο

Όσοι ...έχετε ένα θεματάκι με τα αεροπλάνα και τις πτήσεις και πρόκειται σύντομα να πετάξετε,αφήστε το καλύτερα και μη δείτε το βίντεο! Πρόκειται για τηλεοπτικό υλικό από το CNN που δείχνει προσγειώσεις αεροσκαφών με πολύ,πολύ δυνατό άνεμο. Τα αεροσκάφη στη τελευταία και κρίσιμη φάση της προσγείωσης πάνε πέρα δώθε και αρκετά δεν καταφέρνουν τελικά να "πιάσουν",απογειώνονται και πάλι και ξαναπροσπαθούν.

Αβραμόπουλος: Δεν δέχομαι εκβιασμούς

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο ΚΥΣΕΑ, υπο τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Ένα απο τα βασικά ζητήματα της συνεδρίασης ήταν το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, των παραγγελιών δηλαδή που αρνούνται τα Ναυπηγεία να παραδώσουν στο Πολεμικό Ναυτικό αν προηγουμένως δεν υπάρξει πλήρης εξόφληση απο πλευράς Δημοσίου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, «τα Ελληνικά Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, παρά την προσπάθεια που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα και τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να βρεθούν λύσεις ως προς την παραλαβή, μέσα στα χρονικά περιθώρια, των τριών υποβρυχίων του προγράμματος «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» και του υποβρυχίου «ΩΚΕΑΝΟΣ» του προγράμματος «NEPTUNE II», συνεχίζουν ν’ ακολουθούν μια στάση, που οδηγεί σε αδιέξοδο».

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το κοινωνικό συμβόλαιο της νέας μεταπολίτευσης παρουσίασε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο. Παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη νέα διακυβέρνηση του τόπου που θα οδηγήσει στη μεγάλη ανατροπή που μπορεί να γίνει μόνο με την ισχυρή εντολή του ελληνικού λαού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δείτε εδώ πρώτοι και πριν κυκλοφορήσει σε εφημερίδες και σε έντυπα το «δημιουργικό» που θα χρησιμοποιηθεί για την προβολή της μεγάλης συγκέντρωσης της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά!

Στοιχεία σοκ για την ελαστική εργασία στην Ελλάδα

Οι μισές από τις νέες προσλήψεις, σύμφωνα με τα στοιχεία τριμήνου του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, γίνονται πλέον με ελαστικές μορφές εργασίας.
Το ποσοστό των συμβάσεων μερικής και εκ περιτροπής απασχόλησης στις νέες προσλήψεις, αντιστοιχεί πια στο 50,1% του συνόλου των συμβάσεων.

Αφιέρωμα της Google στον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Ακόμη ένα Google Doodle έκανε την εμφάνιση του πριν από λίγα λεπτά τιμώντας έναν από τους κορυφαίους Έλληνες (και όχι μόνο) σκηνοθέτες, τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, καθώς γεννήθηκε σαν σήμερα (27 Απριλίου) το 1935.

Το μεγάλο “όχι” της Μέρκελ

Μέσα σε διάστημα 24 ωρών, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και η Άνγκελα Μέρκελ κατά σειρά… προτεραιότητας, έσπευσαν με δημόσιες δηλώσεις τους να διακόψουν τη συζήτηση περί αλλαγών ή ακόμη και επαναδιαπραγμάτευσης του Συμφώνου Δημοσιονομικής Σταθερότητας, που με πρωτοβουλία του Βερολίνου εγκρίθηκε ομόφωνα προ μερικών μηνών από την ευρωζώνη.