Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Μια φθινοπωρινή εξόρμηση στην Λίμνη Βόλβη.

 

Ένα ακόμη φθινόπωρο ξεκινάει και όσοι κατοικούν στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στα περίχωρά της, μπορούν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο τους χρόνο στη δεύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδος. Ένας προορισμός ο οποίος περιμένει να τον ανακαλύψεις όλο τον χρόνο με μία πολύ παλιά ιστορία, η οποία κρατάει από την Εποχή των Παγετώνων!

Έρχονται οι «έξυπνες» θυρίδες: Παραλαβή και παράδοση δεμάτων οποιαδήποτε μέρα και ώρα

Συνολικά 205 σταθμοί με «έξυπνες» θυρίδες KePol αναμένεται να εγκατασταθούν σε όλη την Ελλάδα, φέρνοντας νέα δεδομένα στον τομέα των ταχυμεταφορών. Οι καταναλωτές θα έχουν πλέον την δυνατότητα να παραλαμβάνουν, ή και να παραδίδουν, τα δέματά τους με τη μέθοδο Click & Collect, δηλαδή χωρίς ανθρώπινη επαφή, σε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποφασιστικότητα της ΕΕ για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το τέλος της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς μετά από τις παρεμβάσεις του, το τελικό κείμενο των συμπερασμάτων σε ότι αφορά το θέμα της μετανάστευσης είναι σημαντικά βελτιωμένο σε σχέση με την αρχική εκδοχή. Στο πλαίσιο αυτό:

Δημιουργία τετραψήφιου αριθμού SOS - ενεργειακής αλληλεγγύης

Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση προκειμένου να μην μεταφερθεί η ενεργειακή κρίση στα ελληνικά νοικοκυριά, ο υπουργός Ενέργειας ανακοίνωσε τη δημιουργία τετραψήφιου αριθμού SOS - ενεργειακής αλληλεγγύης για την επανασύνδεση στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, ώστε κανένα ευάλωτο νοικοκυριό να μη μείνει χωρίς θέρμανση τις πολύ κρύες ημέρες του χειμώνα.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για την απώλεια της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά:

Θεσσαλονίκη: Πραγματοποιήθηκε η λιτανεία του ιερού λειψάνου του Αγίου Δημητρίου και της εικόνας της Παναγίας της Πορταΐτισσας. Δείτε εικόνες και βίντεο.

Πλήθος πιστών συμμετείχε σήμερα το πρωί στη λιτανεία του ιερού λειψάνου του Αγίου και της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Πορταΐτισσας στους δρόμους γύρω από τον ναό.