Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Εργασίες καθαρισμού επί της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Πλαγιαρίου- Επανομή


Εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών δέντρων καθώς και εργασίες καθαρισμού επί της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 21 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Θεσσαλονίκη: Νέος συγκοινωνιακός χάρτης και νέος ΟΑΣΘ

Η επικείμενη λειτουργία του Μετρό επηρεάζει, όπως είναι φυσικό και την οδική αστική συγκοινωνία η οποία υλοποιείται σήμερα από τον ΟΑΣΘ εντός πόλης και τα ΚΤΕΛ εκτός. Στο πεδίο αυτό γίνονται τρεις παρεμβάσεις


Η επικείμενη λειτουργία του Μετρό επηρεάζει, όπως είναι φυσικό και την οδική αστική συγκοινωνία η οποία υλοποιείται σήμερα από τον ΟΑΣΘ εντός πόλης και τα ΚΤΕΛ εκτός. Στο πεδίο αυτό γίνονται τρεις παρεμβάσεις. 

Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας



Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου και την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024 από τις 8.00 έως τις 16.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.