Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Οι εξωγήινοι επικοινωνούν μαζί μας; - Επιστήμονες ανακάλυψαν μυστήρια ραδιοκύματα

Μπορεί το μυστηριώδες φαινόμενο να εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 2007, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες το κατέγραψαν σε πραγματικό χρόνο.

Οι επιστήμονες μελετούν μυστήρια ραδιοκύματα που μπορεί να προέρχονται από μαύρες τρύπες, άστρα νετρονίων ή ακόμα και από εξωγήινο πολιτισμό. 

Στους επόμενους μήνες ξεκινούν οι πρώτες παραδόσεις στα μεγάλα έργα

ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2015 - ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Σταδιακές παραδόσεις τμημάτων στα υπό κατασκευή μεγάλα έργα της χώρας και σημαντικές ολοκληρώσεις στους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες ταχείας κυκλοφορίας, αναμένεται να «τρέξουν» στο αμέσως προσεχές διάστημα, σηματοδοτώντας το 2015 ως «τη χρονιά των μεγάλων έργων».

Οδηγός προς ψηφοφόρους: Οι έδρες ανά περιφέρεια και πόσους σταυρούς πρέπει να βάλετε (πίνακας)

ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ


Δύο 24ωρα έμειναν προτού να ανοίξουν οι κάλπες και οι ψηφοφόροι θα πρέπει να είναι... διαβασμένοι πριν πάνε να ψηφίσουν.

Δείτε την έκρηξη του ηφαιστείου Κολίμα

Πίδακας αερίων εκτοξεύεται σε ύψος εννέα χιλιομέτρων

Εντυπωσιακά είναι τα πλάνα που κατέγραψε κάμερα την ώρα της έκρηξης του ηφαιστείου Κολίμα στο Μεξικό, που έστειλε στάχτη σε ύψος 9 χλμ, αγγίζοντας το ύψος που πετούν τα αεροπλάνα.

Πήρε στον τάφο του 300.000 ευρώ

ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ

Την τελευταία επιθυμία του συζύγου της προσπάθησε να ικανοποιήσει μία γυναίκα στην Αρχαία Ολυμπία, όταν αυτός της ζήτησε να ταφεί μαζί με το μαξιλάρι του.

Σπάει τα κοντέρ της ευφυϊας

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ

Στη λίστα των 50 ευφυέστερων εν ζωή ανθρώπων, μαζί με τεράστιες προσωπικότητες της επιστήμης, της τέχνης και της πολιτικής, βρίσκεται ο Eλληνας ψυχίατρος Ευάγγελος Κατσιούλης

Το Μίσιγκαν πάγωσε στην κυριολεξία (Φωτογραφίες)


Ένα πέρασμα… παγοθύελλας έκανε το Μίσιγκαν να μοιάζει με παραμυθένιο τοπίο.

Ο φωτογράφος του Barcroft, Μike Kline, απαθανάτισε το Μίσιγκαν μετά από το πέρασμα παγωμένης θύελλας και το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

Αδέσποτη γάτα έσωσε βρέφος πεταμένο στα σκουπίδια [video]

Ένα βρέφος που είχε εγκαταλειφθεί σε κάδο απορριμμάτων σώθηκε χάρη σε μια αδέσποτη γάτα που το προστάτευσε από το κρύο με το σώμα της.

Το περιστατικό συνέβη στο Ομπνίνσκ, στην περιοχή Καλούγκα της Μόσχας, στη Ρωσία.

Η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Δεν υπάρχει κανείς λογικός άνθρωπος σ’ αυτή τη χώρα που να πίστευε πως η ΕΚΤ και ο Μάριο Ντράγκι θα άνοιγε τους κρουνούς του ευρωπαϊκού κεντρικού τραπεζικού συστήματος για να χαρίσει ζεστό χρήμα στον κ. Τσίπρα και στους περί αυτόν.

Αρχαίοι πολιτισμοί και κλιματική αλλαγή: Ράπα Νούι και η τρύπα που “ρούφηξε” τους Μάγιας

Η κλιματική αλλαγή δεν αποτελεί σύγχρονο φαινόμενο. Αυτό που είναι καινούργιο είναι οι ανθρωπογενείς αιτίες της, συμπέρασμα στο οποίο συνηγορεί η συντριπτική πλειονότητα των επιστημόνων.

Το τακτικό περπάτημα με παρέα κάνει καλό στην υγεία

Η ένταξη σε έναν όμιλο πεζοπορίας και γενικότερα το συχνό περπάτημα με παρέα είναι ένας από τους καλύτερους - και πιο εύκολους - τρόπους για να κάνει κάποιος καλό στην υγεία του, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Πέθανε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Αμπντουλάχ

Τη θέση του στο θρόνο αναλαμβάνει ο 79χρονος αδελφός του Σαλμάν

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Αμπντουλάχ μπιν Αμπντούλ Αζίζ αλ Σαούντ, μετέδωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής η κρατική τηλεόραση της χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο χειρότερος κλέφτης στον κόσμο!

Η μεγάλη των... κλεφτών ντροπή ο συγκεκριμένος άντρας που κατάφερε το ακατόρθωτο!

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος τον καταγράφει αρχικά ελέγχει τα νώτα του.

Με βροχές και καταιγίδες στις κάλπες την Κυριακή

Άστατος ο καιρός

Με άστατο καιρό, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα ψηφίσουν οι Έλληνες την Κυριακή, με βάση τα στοιχεία από την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Στο Αιγαίο μάλιστα οι άνεμοι θα πνέουν έως και οκτώ μποφόρ, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας θα σημειωθούν χιονοπτώσεις.