Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στο 4o Thessaloniki Metropolitan Summit «Είναι εθνική επιταγή και επιδίωξη να αναπτύξουμε τον βορειοελλαδικό χώρο»


Το όραμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη του βορειοελλαδικού χώρου, που συνδυάζεται με συγκεκριμένες δράσεις και στρατηγικές, παρουσίασε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας από το βήμα του 4ου Thessaloniki Metropolitan Summit, που διοργανώνεται στην Θεσσαλονίκη, με τίτλο «Δημιουργία μονοπατιών για την ευημερία, τη σταθερότητα και τη συνοχή για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη».

Συνεργασία του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο


Συνεργασία με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, ο οποίος είναι αρμόδιος για την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές και την κρατική αρωγή, είχε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης σήμερα Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024.