Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Τί να προσέξετε στις τηγανιτές πατάτες.

Οι τηγανιτές πατάτες αποτελούν μια αγαπημένη γεύση για πολλούς. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη σύσταση από τους διαιτολόγους, αλλά αν θέλετε να τις φτιάξετε καλό θα είναι να προσέξετε το πώς τις φτιάχνετε. 
Αυτό οφείλεται στο ότι εκτός από τις θερμίδες που έχουν, η επεξεργασία σε υψηλές θερμοκρασίες έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία δύο συστατικών, που δεν τα θέλουμε :

Νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.


Με ευρύτατη συναίνεση και με τη θετική ψήφο της πλειοψηφίας των περιφερειακών παρατάξεων αναδείχτηκε σήμερα το νέο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. 

Α. Τζιτζικώστας από την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου: «Χτίζουμε τη Μακεδονία του 2030 – Ενώνουμε τους Μακεδόνες κάτω από ένα κοινό όραμα».


Τους πέντε άξονες του ολοκληρωμένου και κοστολογημένου σχεδίου του για τη Μακεδονία του 2030, παρουσίασε κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, επαναλαμβάνοντας την «απόλυτη και ξεκάθαρη δέσμευσή του ότι θα είναι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων».

Ορκίστηκε η νέα διοίκηση του Δήμου Βόλβης.



Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Σταυρού πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νέων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων 

Η προσφορά καλύτερης ποιότητας ζωής σε όλους τους πολίτες του δήμου Βόλβης, είναι ο στόχος της νέας θητείας, που έθεσε ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, κατά τη διάρκεια της Τελετής Ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, το βράδυ της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2019.