Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι μπορούν να πάρουν δωρεάν λάπτοπ ή τάμπλετ και σύνδεση στο ίντερνετ

Δωρεάν λάπτοπ ή ταμπλετ, καθώς και σύνδεση στο ίντερνετ μπορούν να πάρουν 289.300 άτομα. Οι τυχεροί είναι οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος και σύμφωνα με την προκήρυξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας που ανέλαβε την υλοποίηση του προγράμματος της Ψηφιακής Αλληλεγγύης η ημερομηνία έναρξης είναι η 4η Φεβρουαρίου 2015.

Nous sommes Charlie!


Σε εκατοντάδες χιλιάδες ανέρχονται οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Παρισιού για την πορεία κατά της τρομοκρατίας που ξεκίνησε στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΥΡΙΟ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας – Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι, όπως αναφέρει η ΕΜΥ προβλέπεται Επιδείνωσης Καιρού αύριο. Το δελτιο εχει ως εξης:

Ανατροπές στα όρια ηλικίας

Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης εις το διενεκές, πέραν των 62 και 67 ετών, με παράλληλη αύξηση του ελάχιστου χρόνου ασφάλισης για την κατώτατη σύνταξη στα 20 έτη για όλους τους εργαζόμενους και με περαιτέρω μείωση των συντάξεων κύριων και επικουρικών, είναι τα μέτρα που φωτογραφίζει η απόρρητη αναλογιστική μελέτη για τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος και τη σταθεροποίηση των συνταξιοδοτικών δαπανών στα επόμενα έτη.

Οι "αμαζόνες" του ανορθόδοξου πολέμου! Φωτό από την Ρεντίνα και την εκπαίδευση

Η Ρεντίνα και το Κέντρο Ανορθόδοξου Πολέμου που βρίσκεται εκεί αποτελεί το “άβατο” στο οποίο λίγοι καταφέρνουν να μπουν κι ακόμη λιγότεροι κατορθώνουν να φανούν αντάξιοι της υψηλού επιπέδου και δυσκολίας εκπαίδευσης.

ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΛΥΠΤΟ Μαγεύει ο παγωμένος καταρράκτης της Ξάνθης -Ενα έργο τέχνης από τις χαμηλές θερμοκρασίες [εικόνες & βίντεο]



Οι πολικές θερμοκρασίες στην Ξάνθη δεν επιτρέπουν πολλές σκέψεις για βόλτες στη φύση, αλλά το απίστευτο θέαμα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή του Λειβαδίτη εξανεμίζει κάθε δισταγμό.