Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α 10/06-10-2021) που ισχύει από σήμερα Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021.

Η φωτογραφία της ημέρας

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο σήμερα από την οδό Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης. Η εικόνα τα λέει όλα.
emvolimanea.blogspot.com

Σε λειτουργία η πλατφόρμα «edupass.gov.gr» για τα Πανεπιστήμια

Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα edupass.gov.gr, το νέο εργαλείο για την υγειονομική θωράκιση της δια ζώσης λειτουργίας των δημόσιων εκπαιδευτικών δομών.

Ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός προσλήψεων για το 2022.

Ο Υπουργός Εσωτερικών παρουσίασε στο Υπουργικό Συμβούλιο τον Προγραμματισμό Ανθρώπινου Δυναμικού για το 2022. 

Με τον ν. 4622/2019 «Επιτελικό κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» και ειδικότερα με το άρθρο 51, θεσπίστηκε για πρώτη φορά η διαδικασία έγκρισης του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων στον δημόσιο τομέα από το Υπουργικό Συμβούλιο Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο έγκρισης του ενοποιημένου προγράμματος κυβερνητικής πολιτικής. 

Ήμερα μνήμης και ευγνωμοσύνης.

Για κάθε άνθρωπο, ορισμένες μέρες του χρόνου έχουν ιδιαίτερη σημασία από γεγονότα που έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στην μνήμη του. Γεγονότα που μπορεί να είναι ευχάριστα, όπως η γέννηση ενός παιδιού η ενός γάμος η μια επιτυχία στην ζωή, αλλά και γεγονότα δυσάρεστα όπως η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου που σε αυτές τις περιπτώσεις η μνήμη ισχυροποιείται δυνατά και ο χρόνος είναι ανήμπορος να την ξεθωριάσει.