Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Ν.Μηχανιώνας και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας


Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Ν.Μηχανιώνας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Οι εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό (Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης «πράσινα φανάρια» - Περαίας - Ν. Επιβατών – Αγίας Τριάδας - Νέας Μηχανιώνας) καθώς και στους κλάδους σύνδεσής της θα συνεχιστούν από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία από την Παρασκευή 19 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Δυναμικό «παρών» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νέα Υόρκη


Στην αγορά των ΗΠΑ προέβαλε τα προϊόντα που παράγονται στη μακεδονική γη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσα από τη δυναμική συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Summer Fancy Food Show, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Προωθώντας τη συνδεσιμότητα στην ύπαιθρο της Κεντρικής Μακεδονίας και γεφυρώνοντας το “ψηφιακό χάσμα” της τρίτης ηλικίας - Συμμετοχικό εργαστήριο στο πλαίσιο του έργου XGain.


Συμμετοχικό εργαστήριο με τίτλο ”Προωθώντας τη συνδεσιμότητα στην ύπαιθρο" και με επίκεντρο τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στην Κεντρική Μακεδονία διοργάνωσε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας για λογαριασμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό έργο.