Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Διευρυμένη συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το Fly Over στο ΥΜΑΘ παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα


Διευρυμένη συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το το Fly Over , παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Ταχιάου και της Γενικής Γραμματέως Υποδομών Δέσποινας Παληαρούτα, συγκαλεί ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, την Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024, στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την ευλογιά προβάτων


Με αφορμή τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ευλογιάς προβάτων στον Έβρο, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΣΕΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μέχρι τις 23 Οκτωβρίου οι καταθέσεις φακέλων των ενδιαφερόμενων

Προκηρύχθηκε επίσημα από τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) ο ανοικτός διεθνής διαγωνισμός που σχεδιάστηκε για την ανάθεση συγκοινωνιακού έργου στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης. Πρόκειται ουσιαστικά για την περιοχή που σήμερα εξυπηρετείται από σύμπραξη με επικεφαλής τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.