Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

"Η γωνιά του Συγγραφέα" στην Ειδομένη

Ήταν το 2009 όταν ξεκίνησε το ταξίδι της στον παγκόσμιο ιστό η ιστοσελίδα της Ειδομένης (www.idomeni.gr) από την Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας (ΟΔΙ) Ειδομένης. Από τότε έως και σήμερα μέσα από άρθρα και δημοσιεύσεις προσπαθούμε να προβάλλουμε τον τόπο μας στον παγκόσμιο ιστό και να διαφυλάξουμε την ιστορία και τις παραδόσεις των κατοίκων.

Περισσότερα από 430.000 νέα ραντεβού εμβολιασμού κλείστηκαν μετά την ανακοίνωση των μέτρων για τους εμβολιασμένους πολίτες.

Από τις 28/6/2021 -ημέρα ανακοίνωσης του freedom pass- είχαν κλειστεί μέχρι χθες, μέσα σε δύο εβδομάδες περισσότερα από 430.000 νέα πρώτα ραντεβού εμβολιασμού.
Στις 13/7/2021, κλείστηκαν 40.183 νέα πρώτα ραντεβού.
Η ομάδα που οδηγεί τα νέα ραντεβού είναι οι ηλικίες 18-29 ετών με μερίδιο συμμετοχής στα ημερήσια νέα ραντεβού της τάξης του 34%. 1 στα 3 νέα ραντεβού δηλαδή κλείνονται από τους 18-30 ετών.

1 δισ. ευρώ από το φθινόπωρο για προγράμματα κατάρτισης και επανακατάρτισης.

Περισσότερα από 1 δισ. ευρώ θα διατεθούν για προγράμματα κατάρτισης και επανακατάρτισης από το Ταμείο Ανάκαμψης που εγκρίθηκε από το Ecofin.

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Τις εργασίες ενός από τα σημαντικότερα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στην περιοχή των Σερρών επέβλεψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.