Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Πώς να φτιάξω σαπούνι για το πρόσωπο... 5 σούπερ συνταγές!

πέντε-συνταγές-σαπούνι-για-το-πρόσωπο












Όλες οι γυναίκες αγαπούν τα προϊόντα ομορφιάς, γι” αυτό και φροντίζουν να τα συμπεριλαμβάνουν στις αγορές τους! Ωστόσο, όσο καλά και να είναι τα προϊόντα του εμπορίου, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν αγνά υλικά που μπορείτε να βρείτε μέσα στην κουζίνα σας. Δείτε παρακάτω τρόπους για να φτιάξετε το δικό σας αρωματικό σαπούνι προκειμένου να καθαρίζετε με τον καλύτερο τρόπο το πρόσωπό σας.

Το 13αρι των αγροτών. Πώς θα μοιραστούν οι επιδοτήσεις


Το 13αρι των αγροτών. Πώς θα μοιραστούν οι επιδοτήσεις


Αλλάζει το σύστημα των αγροτικών και κτηνοτροφικών επιδοτήσεων. Τα ποσά που θα λάβουν οι αγρότες. Ποια είναι τα 13 προϊόντα που επιδοτούνται.

Τέλος στα τεκμήρια διαβίωσης μετά από 36 χρόνια

Όλες οι πληροφορίες για τους φορολογούμενους είναι καταχωρημένες ηλεκτρονικά

Παρελθόν φαίνεται ότι θα αποτελούν το επόμενο χρονικό διάστημα τα τεκμήρια διαβίωσης. Κι αυτό γιατί στην ατζέντα της κυβέρνησης περιλαμβάνεται η κατάργησή τους από το 2015, δεδομένου ότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων γνωρίζει καλά τι έχει και τι δεν έχει ο κάθε πολίτης, ενώ μπορεί να βγάλει συμπεράσματα αναφορικά με το ύψος των ετήσιων πραγματικών δαπανών και πώς αυτό δικαιολογείται με βάση τα εισοδήματά του.

Βάσεις 2014: Έδωσε λευκή κόλλα και πέρασε στο Πανεπιστήμιο

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη με έναν υποψήφιο – Παρέδωσε λευκή κόλλα και πέρασε πανεπιστήμιο και μάλιστα στην Αθήνα

Μπορεί οι βάσεις να πήραν την ανηφόρα όμως υπήρξαν ορισμένες σχολές, στις οποίες οι βαθμοί εισαγωγής ήταν μόλις λίγο παραπάνω από το... 0!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το θέμα της μεταφοράς των μαθητών βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του απερχόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε σχετικά:
«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και κάθε Περιφέρεια στην Ελλάδα δεν φέρει ευθύνη για τις καθυστερήσεις στο ζήτημα. Ο ρόλος των Περιφερειών στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών είναι διαδικαστικός και διεκπεραιωτικός.

Πέντε λόγοι για εντάξετε τη βρώμη στη διατροφή σας

Γνωρίστε την ευεργετική της δράση και το ρόλο της στην πρόληψη ασθενειών
Η βρώμη είναι ένα δημητριακό υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως μαγγάνιο, σελήνιο, φώσφορο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως βιταμίνη Ε, καροτενοειδή και πολυφαινόλες.

Οικογενειακά επιδόματα σε 300.000 οικογένειες – Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις


- Για τελευταία χρονιά χορηγείται από τον ΟΑΕΔ το οικογενειακόεπίδομα
- Θα είναι "πετσοκομμένο" κατά 50%
- Ποιες είναι οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά
- Δείτε τον πίνακα με τα οικογενειακά επιδόματα. Στην τελική ευθεία μπαίνει η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος από τον ΟΑΕΔ για τις οικογένειες με δύο παιδιά.

Έκπτωση 50% στους νέους φοιτητές προσφέρει η Blue star ferries

Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το κάθε νέο φοιτητή και την οικογένειά του που τον συνοδεύει, προσφέρει η Blue star ferries.