Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Νέες ταυτότητες: Δείτε πως θα είναι – 23 ερωτήσεις και απαντήσεις



Με 23 ερωτήσεις και απαντήσεις για τις νέες ταυτότητες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου παρουσίασε όλο το σχέδιο της κυβέρνησης στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

Δαμιανός - Χρήστος Αφεντουλίδης -Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη Τζιτζικώστα: «Αυτές είναι οι δεσμεύσεις μου»

Οι συγγενείς και οι φίλοι του στη Νυμφόπετρα ας τον στηρίξουν σε αυτή την προσπάθειά του  
Ο Δαμιανός – Χρήστος Αφεντουλίδης συστήνεται στους πολίτες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου. Θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Τι αλλάζει στην πληρωμή των συντάξεων από τον Οκτώβριο

Η ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για τις συντάξεις μισθωτών και μη.

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι, επειδή εκλείπουν πλέον οι λόγοι [covid-19] για την -κατά παρέκκλιση των διατάξεων του άρθρου 34 του ν.4611/2019- πληρωμή των μηνιαίων συντάξεων του φορέα σε τρεις (3) αντί δύο (2) ημέρες, από τις συντάξεις μηνός Οκτωβρίου και εφεξής οι ημερομηνίες πληρωμής διαμορφώνονται, ως εξής: για τους μισθωτούς: η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα για τους μη μισθωτούς: η τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Συντάξεις: Διπλό μπόνους για όσους συνεχίζουν να εργάζονται


Σε 6 βήματα θα εφαρμοστεί από 1-1-2024 η διάταξη για το νέο ευνοϊκό μοντέλο απασχόλησης συνταξιούχων, ενώ ολοκληρώνεται το λογισμικό από τον ΕΦΚΑ, ώστε να αξιοποιηθεί ο χρόνος ασφάλισης των εργαζόμενων συνταξιούχων και να επέλθουν αυξήσεις στις συντάξεις τους.

Ευχές για καλό μήνα απο τον Κυριάκο Τσαταλμπασίδη

Ένας μήνας έμεινε για την ΑΝΑΤΡΟΠΉ στο δήμο Παύλου Μελά Με την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας Με Δήμαρχο τόν Γιώργο ΛΙΛΤΣΗΣ


Ευχές όλων των Νυμφοπετριανών για καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον συνοδεύουν.


emvolimanea.blogspot.com




Φορολογικές δηλώσεις: Νέα προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου


Αύξηση σημειώθηκε στον συνολικό αριθμό των δηλώσεων που υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα από τους Έλληνες φορολογούμενους έως και την 31η Αυγούστου συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.