Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Σώστε τον τραπεζικό σας λογαριασμό από κατάσχεση δηλώνοντάς τον!

Οι φορολογούμενοι καλούνται να δηλώσουν έναν τραπεζικό λογαριασμό για να γλιτώσουν από κατάσχεση καταθέσεις έως 1.500 ευρώ. Η εφαρμογή του ΤAXISnet ανοίγει από την Τρίτη 29/7.Από την Τρίτη 29 Ιουλίου ανοίγει η ηλεκτρονική εφαρμογή του TAXISnet στην οποία οι φορολογούμενοι θα πρέπει να γνωστοποιήσουν στη Φορολογική Διοίκηση τον ένα και μοναδικό ακατάσχετο τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο οι καταθέσεις (για τα φυσικά πρόσωπα) μέχρι του ποσού των 1.500 ευρώ δεν θα μπορούν να δεσμευτούν από την Εφορία έναντι χρεών προς το Δημόσιο.

Ολο το σχέδιο για αναδρομικά και αποδοχές των ένστολων

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ


«Κούρεμα» τόσο στα αναδρομικά που θα καταβληθούν σε δόσεις όσο και στις αυξήσεις αποδοχών που προκύπτουν για τους ενστόλους από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας εξετάζει το οικονομικό επιτελείο.

Συντριβή αεροσκάφους στη Σπάρτη

Καρφωμένο στο έδαφος με το εμπρόσθιο τμήμα σε ελαιώνα δίπλα στο δημοτικό αεροδρόμιο Σπάρτης βρέθηκε το μικρό αεροσκάφος που συνετρίβη το πρωί του Σαββάτου με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο χειριστές που επέβαιναν στο μονοκινητήριο.

ΟΗΕ: Η Μεσόγειος κινδυνεύει να γίνει νεκρά θάλασσα...

Σε ένα απέραντο νεκροταφείο μετατρέπεται η Μεσόγειος με εκατοντάδες ανθρώπων να χάνουν τη ζωή τους στην προσπάθεια να φτάσουν στις ακτές της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Μάλτας και της Ισπανίας.

H λύση για τα “κόκκινα” στεγαστικά - Ενοίκιο αντί για δόση στην τράπεζα

- Οι τράπεζες θα νοικιάζουν στους δανειολήπτες τα σπίτια τους ενώ το κράτος θα επιδοτεί το ενοίκιο
- Γκίκας Χαρδούβελης: Το κράτος πρέπει να δώσει κάτι για να μην τους πετάξουν απο τα σπίτια τους
- Τα “κόκκινα” στεγαστικά δάνεια φτάνουν στα 10 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα 15 δισ. παρουσιάζουν καθυστερήσεις

Πώς έγινε το κακό με τον νονό στην Καρδίτσα;

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων από τη χαρά που μετατράπηκε σε πένθος κοστίζοντας τη ζωή ενός 35χρονου Χανιώτη που είχε πάει νονός σε βάφτιση στην Καρδίτσα.

Ερευνητές κατάφεραν να βάλουν φρένο στις καρκινικές μεταστάσεις

Βέλγοι επιστήμονες προτείνουν θεραπεία για να τις αποτρέψουν
Ερευνητές από το Université Catholique de Louvain στο Βέλγιο κατάφεραν να σταματήσουν τη μετάσταση του καρκίνου σε όγκους σε ποντίκια, που προσομοιώνουν τους ανθρώπινους.

Έκτακτη Σύνοδος: Παγκόσμια ανησυχία για την ασφάλεια των πτήσεων

Έκτακτη σύνοδο συγκάλεσε ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) για να συζητηθούν σε διεθνές επίπεδο οι κίνδυνοι που συνδέονται με τις υπερπτήσεις πολιτικών αεροσκαφών σε εμπόλεμες ζώνες, αντιδρώντας στην κατάρριψη του αεροσκάφους Boeing 777 της Malaysia Airlines, το οποίο εκτελούσε την πτήση MH17 στην ανατολική Ουκρανία.

Στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού Πόλεων η Θεσσαλονίκη

Τα "κάλλη" της θα αναδείξει στην Κίνα η Θεσσαλονίκη και θα επιχειρήσει να εντυπωσιάσει τις πόλεις που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση του Παγκόσμιου Τουριστικού Οργανισμού (World Tourism Cities Federation), η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο το Πεκίνο.

ΗΠΑ: Ομογενειακή βοήθεια σε αναξιοπαθούντες στην Ελλάδα

Το ομογενειακό Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης (Hellenic Relief) συνεχίζει να συγκεντρώνει και να διανέμει τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες στην Ελλάδα.

Τηλεκατευθυνόμενο βρήκε ηλικιωμένο που είχε εξαφανιστεί

Ηλικιωμένος που είχε εξαφανιστεί για τρεις ημέρες εντοπίστηκε χάρη στην πολύτιμη βοήθεια ενός τηλεκατευθυνόμενου.

Σωστικά συνεργεία με σκυλιά, ελικόπτερα και εθελοντές είχαν χτενίσει την περιοχή γύρω από το Φίτσμπουργκ για να βρουν τον 82χρονο που πάσχει από Αλτσχάιμερ.