Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Εθιμοτυπική συνάντηση του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα με τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Jerry Ismail



Θέματα οικονομικής συνεργασίας και επενδύσεων αμερικανικών επιχειρήσεων στην Βόρεια Ελλάδα συζήτησαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας και ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Jerry Ismail, στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησαν σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, στο Διοικητήριο.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ FLY OVER «Στόχος και σκοπός μας να διευκολύνουμε τη ζωή των Θεσσαλονικέων με αποτελέσματα»


Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το Fly Over, που συγκάλεσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, σήμερα Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024, στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, παρουσία εκπροσώπων φορέων της πόλης.

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής


Εργασίες συντήρησης στην 28η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου - Επανομής θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 30 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024, με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.