Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ευχές από τα "Εμβόλιμα Νέα"


Αλ. Παπαδιαμάντης: ΠΑΣΧΑ ΡΩΜΕΪΚΟ

Ο μπάρμπα-Πύπης, γηραιός φίλος μου, είχεν επτά ή οκτώ καπέλα, διαφόρων χρωμάτων, σχημάτων και μεγεθών, όλα εκ παλαιού χρόνου και όλα κατακαίνουργα, τα οποία εφόρει εκ περιτροπής μετά του ευπρεπούς μαύρου ιματίου του κατά τας μεγάλας εορτάς του ενιαυτού, οπόταν έκαμνε δύο ή τρεις περιπάτους από της μιας πλατείας εις την άλλην διά της οδού Σταδίου.

Αγρίνιο: Εντυπωσιακά και φέτος τα Χαλκούνια (ΦΩΤΟ & VIDEO)



Οι Χαλκουνάδες έσμιξαν χθες στην πλατεία Δημάδη του Αγρινίου για να ανάψουν ταχαλκούνια και να αναβιώνουν για άλλη μία χρονιά το ξακουστό έθιμο.

Το Αναστάσιμο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

"Ελληνίδες, Έλληνες, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Πολιτικά διωκόμενος στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τους βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματός μας, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Τούτη η Λαμπρή είναι διαφορετική για όλους τους δοκιμαζόμενους Έλληνες, Είναι διαφορετική δι εμέ και την οικογένειά μου καθώς και για πολλούς φυλακισμένους συναγωνιστές και τις οικογένειες τους. Πρωτοφανείς οι μέθοδοι των μηχανισμών κράτους και παρακράτους, οι οποίοι κινητοποιημένοι από τον περασμένο Σεπτέμβριο προσπαθούν να αφοπλίσουν και να φιμώσουν την φωνή της Αντίστασης, την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι από Νικομηδινό

Με το συνδυασμό «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη» του υπ. δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος από το Νικομηδινό είναι ο Αντώνης Ζάκας, αντιπρόεδρος ΤΚ Νικομηδινού, χημικός.
Υποψήφιοι σύμβουλοι για την Τοπική  Κοινότητα Νικομηδινού, είναι οι:
Μιχαήλ Ασλανίδης (υπάλληλος ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης), Δημήτρης Μαργαρίτης  (μηχανουργός), Στράτος Ταλιχμανίδης (ιδιωτικός υπάλληλος), Βαγγέλης Τσιναρίδης (ιδιωτικός υπάλληλος).

Συνταγή για μαγειρίτσα!


Ανάσταση χωρίς μαγειρίτσα γίνεται; Δε γίνεται! Το απόλυτο "πιάτο" για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ένα φαγητόπαράδοση για το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν πως και πως την Ανάσταση του Κυρίου για να γυρίσουν σπίτι και να απολαύσουν ένα πιάτο μαγειρίτσα.

Ευχές απο το Seleo.gr


Συγκλονιστική ανακάλυψη: Βρέθηκε δεύτερη... Γη σε απόσταση 490 έτη φωτός!

Συγκλονιστική ανακάλυψη: Βρέθηκε δεύτερη... Γη σε απόσταση 490 έτη φωτός!
ΚΕΠΛΕΡ 186F Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΗ 

Για πρώτη φορά οι αστρονόμοι φαίνεται πως ανακάλυψαν αυτό που τόσο καιρό αναζητούσαν: μια δεύτερη Γη.


Όπως ανακοίνωσαν, βρήκαν έναν εξωπλανήτη με μέγεθος παρόμοιο με αυτό της Γης και ο οποίος, επιπλέον, βρίσκεται στη λεγόμενη «κατοικήσιμη ζώνη», δηλαδή στην κατάλληλη απόσταση από το μητρικό άστρο του για να έχει νερό σε υγρή μορφή και άρα δυνητικά μπορεί να φιλοξενήσει ζωή- κάτι πάντως που δεν μπορεί ακόμη να επιβεβαιωθεί.

Απόφαση βόμβα από δικαστήριο - Υποχρεώνει τον ΟΑΕΕ να θεωρήσει βιβλιάρια ασθενείας ασφαλισμένων που χρωστούν

- Την αίτηση αναστολής την κατέθεσαν 96 ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ από την Πάτρα και την Κάτω Αχαΐα
- Ο δικηγόρος των ασφαλισμένων χαρακτηρίζει την απόφαση προσωρινό δεδικασμένο
- Το δικαστήριο επικαλέστηκε άρθρο του Συντάγματος σύμφωνα με το οποίο όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα στην προστασία της υγείας.