Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Το σχέδιο 10 σημείων για την επόμενη ημέρα στην πυρόπληκτη Αττική

Έχουν ξεκινήσει ήδη καθαρισμοί στο πλαίσιο του προγράμματος anti-nero και της έκτακτης επιχορήγησης του Υπ. Εσωτερικών προς τους πυρόπληκτους δήμους όλων των δημόσιων χώρων (πάρκα, άλση, δρόμοι, πεζόδρομοι) εντός των οικισμών που εισέβαλε η φωτιά.

Έξτρα χρηματοδότηση με 18 εκ. ευρώ για την κάλυψη επιπλέον 6.298 vouchers σε βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ

Μετά την υποβολή των οριστικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ και με στόχο να τηρηθεί στο ακέραιο η δέσμευση για την ικανοποίηση όλων των αιτήσεων με πλήρη φάκελο για τους βρεφονηπιακούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία, το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, προχωρεί στην αύξηση κατά 18.096.069 του αρχικού προϋπολογισμού.

Δύο συνεδριάσεις -τακτική και λογοδοσίας- του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024


Σε δύο συνεδριάσεις -τακτική και λογοδοσίας- συγκαλείται το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024. Τόσο η τακτική όσο και η ειδική συνεδρίαση για τη λογοδοσία της Περιφερειακής Αρχής θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη – Νέο Συνεδριακό Κέντρο Π.Κ.Μ.)

Συνάντηση εργασίας του Υπουργού Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου με τον ΥΜΑΘ Κωνσταντίνο Π. Γκιουλέκα στο Διοικητήριο


Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο θα έχει ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Αυγούστου 2024.