Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Στη λίστα με τα ακίνητα του ταμείου τα πρώην βασιλικά ανάκτορα


Tα σχέδια του Οργανισμού Αθήνας για το Τατόι ανατρέπει το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων που αναμένεται να αναλάβει την εκμετάλλευση των βασιλικών ανακτόρων, ένα ακίνητο φιλέτο που βρίσκεται μόλις 18 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Διεκδικεί ευνοϊκή μεταχείριση για τη «μαφία του Θερμαϊκού»


Νέα τροπή παίρνει η πολύκροτη υπόθεση του κυκλώματος τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη, μετά το αίτημα ποινικής συνδιαλλαγής που κατέθεσε ο κεντρικός κατηγορούμενος Μάρκος Καραμπέρης, δηλώνοντας πρόθυμος να αποζημιώσει τα φερόμενα ως θύματά του.

Πρώτη η Ελλάδα σε νεκρούς από τροχαία ατυχήματα


Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Δυτική Μακεδονία, Πελοπόννησος και Στερεά Ελλάδα συμπεριλαμβάνονται στις πιο... θανατηφόρες περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Της Μαριάνας Ε. Παπαδάκη

Ομιλία της Λίτσας Αμμανατίδου Πασχαλίδου στην επίκαιρη επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης

Περισσότερα πατήστε εδώ 


Εύβοια: Ξεψύχησε ενώ τον μετέφεραν στο νοσοκομείο


Για άλλη μία φορά βάφτηκε με αίμα ο δρόμος Ψαχνά-Τριάδα...Όπως διαβάζουμε στο EviaNews, στις 18:00 το απόγευμα, κάτω από συνθήκες που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα Ψαχνών, το αυτοκίνητο ενός κάτοικου από τα γύρω χωριά, ξέφυγε από την πορεία του.

Βόλος: Σύλληψη 48χρονου για χρέη στο Δημόσιο


Ένας 48χρονος έμπορος ειδών υγιεινής προσήλθε σήμερα αυθορμήτως στην Ασφάλεια Βόλου, όπου και συνελήφθη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, τα χρέη του 48χρονου ανέρχονται στα 216.362,26 ευρώ.

Φέρτε τους βουλευτές προ των ευθυνών τους!


newsbomb.

Στείλε e-mail για τα απάνθρωπα μέτρα στον βουλευτή σου - Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και τους ξεκαθαρίζουμε τις συνέπειες αν ψηφίσουν "ναι"

Σημεία και τέρατα από την έρευνα του ΣΔΟΕ - Δημόσιος υπάλληλος με αδικαιολόγητες καταθέσεις


2,6 εκατ. ευρώ - Ανεπάγγελατος με περιουσία 6 εκατ. ευρώ
- Τουλάχιστον 17 επιχειρήσεις εξέδιδαν εικονικά τιμολόγια ύψου 65 εκατομμυρίων ευρώ
- 4 αγρότες στη Θήβα εντοπίστηκαν να έχουν λάβει εικονικά τιμολόγια  5.467.000 ευρώ
- Γνωστός πλαστικός χειρούργος και οδοντίατρος δεν έκοβαν αποδείξεις για μεγάλα ποσά
- Το ζήτημα που προκύπτει είναι εάν θα επιβληθούν πρόστιμα κι αν αυτά θα μπουν στα κρατικά ταμείαΑπίστευτα και όμως αληθινά είναι όλα όσα αποκάλυψε το ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια ελέγχων για την έκδοση φορολογικών στοιχείων, την καταβολή ΦΠΑ και πολλές περιπτώσεις αδικαιολόγητων περιουσιακών στοιχείων.

ΟΑΣΘ. 24ωρη απεργία αύριο και στάση εργασίας μεθαύριο



24ωρη απεργία την 6η Νοεμβρίου 2012
Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί: 24ωρη απεργία αύριο  6 Νοεμβρίου. 

Αρνείται να υπογράψει τα μέτρα ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης! - Σκέφτεται ακόμα και να παραιτηθεί


Ένα θρίλερ "μικρού μήκους" είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα με πρωταγωνιστή τον υπουργό Δικαιοσύνης ο οποίος έχει σοβαρές ενστάσεις και αρνείται να υπογράψει τα μέτρα.

Θεσσαλονίκη: Βρήκαν τη σπείρα που "ρήμαζε" σπίτια - Και αστυνομικός "μπλεγμένος" στην υπόθεση


Η εγκληματική ομάδα, έκανε διαρρήξεις σε σπίτια, στις περιοχές των Νέων Επιβατών και του Πανοράματος.Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δώδεκα 12 ατόμων - μελών της σπείρας, ηλικίας 22 έως 58 ετών, από τα οποία οι 11 είναι αλλοδαποί και ο ένας Έλληνας.

Η αστυνομική κτηνωδία που συντάραξε την Ελλάδα



Στις αρχές Νοεμβρίου του 1902, ακριβώς πριν από 110 χρόνια, ένας αστυνόμος, καταχρασθείς την εξουσία που του έδωσε η πολιτεία, σκότωσε με απίστευτη αγριότητα, έναν χωρικό στη Νάξο.
 Όπως γράφει η Real News, ο πρόεδρος του Φιλωτίου είχε καταγγείλει τότε, ότι ο χωρικός ονόματι Φλώρος Σοϊλές ήταν ύποπτος για την κλοπή ενός προβάτου. Ο λοχίας Ηλίας Μπερμπάντης, έσπευσε μαζί με τέσσερις χωροφύλακες, να συλλάβουν τον ύποπτο.

Πιστεύουν στ’ αλήθεια ότι θα γλιτώσουν από τα χειρότερα;



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών όσον αφορά στη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και όσον αφορά στα διαδραματιζόμενα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με πρωταγωνιστές κάποια στελέχη του, αποτελούν την ύστατη απόδειξη ότι δεν έχει γίνει αντιληπτή η κρισιμότητα των στιγμών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε μέχρι χθες εκλογές, αλλά μόνο… ανατροπή. Από χθες, αν καταλάβαμε καλά από όσα ο κ. Τσίπρας είπε στην Κ.Ο. του κόμματος, θέλουν ανατροπή που θα... οδηγήσει σε εκλογές.

Όλα αυτά, την ώρα που τα στελέχη του ερίζουν σχετικά με το αν το κόμμα είναι έτοιμο να κυβερνήσει.

Ημερίδα για θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα Λουτρά Λαγκαδά


  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (3/11) η ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Φορέας Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας -Βόλβης και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση”, στην αίθουσα  “ΜΥΓΔΟΝΙΑ PALACE” των Λουτρών Λαγκαδά.

Προπονητική Συνάντηση 2012 με 80 και πλέον αθλητές και αθλήτριες A.Σ. ΔΟΞΑ


Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου φιλοξενήθηκαν 80 και πλέον αθλητές και αθλήτριες με Πανελλήνιες και Διεθνείς Διακρίσεις.
Οι κορυφαίοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν μεταξύ τους σε πλαίσιο ευγενούς συναγωνισμού, να αναβαθμίσουν την αγωνιστική τεχνική και τακτική τους και να παρουσιάσουν Ταεκβοντό υψηλού επιπέδου.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 1843


Το καλοκαίρι του 1843, η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια παλιότερων δανείων που είχε πάρει η χώρα. Δυστυχώς τα λεφτά δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την κατεστραμένη Ελληνική οικονομία, αλλά είχαν σπαταληθεί στους εμφυλίους της επανάστασης και στα λούσα του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος.

Απεργιακό μπαράζ από σήμερα


Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς τις ημέρες της απεργίας

Προβλήματα στις μετακινήσεις θα προκαλέσουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από τη Δευτέρα. Στην απεργία συμμετέχουν τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, τραμ, ηλεκτρικός), ο ΟΣΕ καθώς και τα ταξί. Αποφάσεις για κινητοποιήσεις αναμένονται τη Δευτέρα και από τα σωματεία των εργαζομένων στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ στα ΜΜΕ


Σε νέα απεργία προχωρούν σήμερα οι δημοσιογράφοι, καθώς ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, επαναφέρει στη Βουλή την τροπολογία για την ένταξη του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ.

Σήμερα τα μέτρα στη Βουλή


- “Άνοιγμα” Σαμαρά με βελτιώσεις στα εργασιακά και ρήτρα ισοδύναμων- “Μασάζ” από Βενιζέλο στους βουλευτές για το “ναι”- Παζάρια μέχρι το παρά 5' και ... χρησμοί Κουβέλη Οριακό το σημείο για την Κυβέρνηση. Από το Μαξίμου μετρούν αυτή τη στιγμή το πολύ 155 βουλευτές που θα που “ναι” στο πακέτο των μέτρων, όμως αυτό δεν αρκεί καθώς με ένα μίνιμουμ ψήφων αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο 152, όλα είναι ανοιχτά. Ένα ... ατύχημα αρκεί για να μην περάσουν τα μέτρα.

48ωρες επαναλαμβανομένες απεργίες ξεκινά η ΔΕΗ


Η εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων ξεκινά, ενόψει της ψήφισης των μέτρων. Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ανακοίνωσε πως από το βράδυ της Δευτέρας ξεκινάει 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες....

Ανακλήθηκε ελαιόλαδο νοθευμένο με σογιέλαιο από τον ΕΦΕΤ


Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας και σε συνεργασία με τη Β’ Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε τη διακίνηση ΣΟΓΙΕΛΑΙΟΥ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΟΥ, το οποίο πωλείται με την ένδειξη ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.