Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα κατά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη


Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Πρωθυπουργού να προτείνει τον Απόστολο Τζιτζικώστα ως τον νέο Έλληνα Επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δήλωση του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα για την επιλογή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ως Επιτρόπου της Ελλάδας στην Κομισιόν


Μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, για το αξίωμα του Επιτρόπου της Ελλάδας στην Κομισιόν, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συνάντηση εργασίας του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων


Η καθιέρωση της Βόρειας Ελλάδας ως ενός σημαντικού τουριστικού προορισμού και θέματα που απασχολούν τις ξενοδοχειακές μονάδες που λειτουργούν στην χωρική περιοχή ευθύνης του ΥΜΑΘ, απασχόλησαν την σημερινή (Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024) συνάντηση εργασίας του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα, με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γιάννη Χατζή και μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Ξ., η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας η πρόταση της Ελλάδας για Επίτροπος της Κομισιόν – Συνάντηση με Μητσοτάκη το απόγευμα



Τον Απόστολο Τζιτζικώστα θα προτείνει η Ελλάδα για τη θέση του Επιτρόπου της Κομισιόν, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη (01.08.24).

Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην οδό Παπανικολάου (Πεύκα) και στην οδό Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας


Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 1 Αυγούστου και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 στις εξής οδούς: