Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Γάμος με άρωμα παράδοσης: Νυμφεύτηκε ο επιχειρηματίας Λευτέρη Κουντουρίδης την εκλεκτή της καρδιάς του Σμαράγδα. Δείτε εικόνες και βίντεο.

Ενώπιο θεού και ανθρώπων, ο Λευτέρης Κουντουρίδης και η Σμαράγδα Χατζηπαπαδοπούλου ενώθηκαν οι δυο τους εις «σάρκα» μία, με την τέλεση του ιερού μυστηρίου του γάμου, το όποιο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κρυονέρι Σοχού.

Καθοριστική η συμβολή του προληπτικού εργαλείου του self test στον έλεγχο της διασποράς και μετάδοσης του κορονοϊού

Με την μαζική χρήση των self tests, τα οποία διατέθηκαν δωρεάν στους πολίτες, επιτεύχθηκε νωρίτερα και με ασφάλεια η επανεκκίνηση της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας της χώρας.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών: προσέγγιση «κλιμακούμενης πρωτοβουλίας» προτείνει η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής

Η Επιτροπή μετά από σχετικό ερώτημα του Πρωθυπουργού, σε περίπτωση που δεν αποδώσει η προσπάθεια πειθούς και υπό τον όρο ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν εύρυθμα οι δομές υγείας δίνει το πράσινο φως στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και όλων όσοι στελεχώνουν δομές υγείας (δημοσίου και ιδιωτικού τομέα) ή δομές περίθαλψης ευπαθών ομάδων (ηλικιωμένων, ατόμων με χρόνιες παθήσεις ή ατόμων με αναπηρία), προτείνοντας μια προσέγγιση «κλιμακούμενης πρωτοβουλίας» από την πλευρά της Πολιτείας πριν από τη λήψη της απόφασης για υποχρεωτικό εμβολιασμό: