Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Καταργήστε τώρα, τα κληρονομικά προνόμια σε τράπεζες και ΔΕΚΟ

H «H.τ.Σ» αποκαλύπτει τα βασικά σημεία της επιστολής και των εντολών της τρόικας για τις ανατροπές στα εργασιακά των εργαζομένων όχι μόνο στον ιδιωτικό τομέα (όπου αναζητείται η επίτευξη συμφωνίας των κοινωνικών εταίρων) αλλά και στις ΔEKO και τις τράπεζες (όπου δεν γίνεται κανένας διάλογος).

Γκάλοπ: Προβάδισμα 16,5 μονάδων της ΝΔ

Σύμφωνα με την «εκτίμηση εκλογικής επιρροής» της δημοσκόπησης, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 30,5%, το ΠΑΣΟΚ 14%, η ΔΗΜΑΡ 13,5%, το ΚΚΕ 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12% , ο ΛΑΟΣ 5,5%, οι Οικολόγοι - Πράσινοι 4%, η ΔΗΣΥ 2,5% και τα λοιπά κόμματα, συνολικά, 5,5%.

Γ.Μιχελάκης: Αμετανόητος ο Παπανδρέου

"Την ώρα που κάθε ελληνικό σπίτι ζει στην αγωνία και την αβεβαιότητα, την ώρα που οι νεόπτωχοι της πολιτικής Παπανδρέου δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο των κυβερνήσεών του, ο ίδιος εμφανίζεται αμετανόητος, δηλώνοντας ότι ούτε καν λυπάται για τα ερείπια που αφήνει πίσω του. Δυστυχώς, στην πολύωρη ομιλία του, δεν είπε ούτε μια φορά τη λέξη συγγνώμη.

Απεβίωσε ο τέως δήμαρχος Καλαμαριάς Θρασύβουλος Λαζαρίδης

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 66 ετών ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς Θρασύβουλος Λαζαρίδης, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Αύριο στις 11.30 το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλαμαριάς, θα ψαλλεί εξόδιος ακολουθία, ενώ η κηδεία του θα γίνει με δημοτική δαπάνη στα Κοιμητήρια του δήμου Καλαμαριάς.

Ο Γιώργος ομολόγησε πολιτική ενοχή

Με όσα είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του ενώπιον των μελών του Εθνικού Συμβουλίου, προχωρώντας ουσιαστικά σε έναν εκτενή απολογισμό των δυο τελευταίων ετών, επιχείρησε να δικαιολογήσει τις πολιτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο και το ΠΑΣΟΚ στην πλήρη ιδεολογική και κοινωνική κατάρρευση.

Η θεωρία της μεγάλης συνωμοσίας

Η ευρωζώνη έζησε χθες τη δική της «Παρασκευή και 13», καθώς η απόφαση του Οίκου Αξιολόγησης Standard & Poor’s να αφαιρέσει από τη Γαλλία το «διαμάντι» των τριών Α, ως προς την αξιολόγηση της οικονομίας του Παρισιού, και παράλληλα να υποβαθμίσει σχεδόν όλες τις σημαντικές οικονομίες της Ευρώπης, διέκοψε βίαια, για άλλη μια φορά, τη μακαριότητα της, κατά τη «Monde»… παιδικής χαράς της ηπείρου μας.

Ο λαός τους έφερε και ο λαός θα τους διώξει

Η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος και του σαθρού οικοδομήματος που αυτό έχει χτίσει, επιμελώς, είναι δεδομένα αναμφισβήτητα. Όμως κάποιοι εναπομείναντες «Λοχαγοί», ακόμη καλά κρατούν. Αυτοί προσπαθούν να παραμένουν στην πολιτική επικαιρότητα και να έχουν λόγο και ρόλο στο μέλλον της κοινωνίας μας, μέσα από τα κόμματα που τους ανέδειξαν.

Ο Ντενκτάς “έφυγε”, το Κυπριακό παραμένει άλυτο

Ο άνθρωπος που προσωποποίησε την αιματηρή και ανιστόρητη διχοτόμηση της Κύπρου «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, το πρόβλημα ωστόσο στο οποίο πρωταγωνίστησε, παραμένει άλυτο.

Θα κάνουν… τηλεμαραθώνιο

Διακόσιες χιλιάδες ευρώ απαιτούνται για να μπορέσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού να ολοκληρώσει την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Πίντο. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Φερεϊρα, τον οποίο γνωρίζει από την Πόρτο, η ομάδα σαφώς και χρειάζεται στόπερ, αλλά δεν υπάρχει κανείς να διαθέσει διακόσιες χιλιάδες ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Ελλάδα δεν είναι ιδιοκτησία του ΠΑΣΟΚ

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Είναι τουλάχιστον γελοίο αυτό που συμβαίνει στις πλάτες ή καλύτερα πίσω από τις πλάτες των πολιτών. Να κινδυνεύει η χώρα, για την οποία υποτίθεται ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κόπτονται, και την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και οι περί αυτών να παίζουν διαδικαστικά με πρόσχημα την ολοκλήρωση του PSI.

Το πιο «χρωματιστό» χωριό της Ευρώπης!

Βρίσκεται κρυμμένο στη Βόρεια Ιταλία και λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το όνομά του. Το Riomaggiore είναι ένα από τα πέντε χωριά της επαρχίας Cinque Terre στη Λιγουρία, και το πιο γραφικό ψαροχώρι της ευρύτερης περιοχής.

Τιμωρός της ευρωζώνης ο οίκος S&P

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΕΝΝΙΑ ΧΩΡΕΣ
Σε μπαράζ υποβαθμίσεων συνολικά εννιά χωρών-μελών της ευρωζώνης προχώρησε απόψε, μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, ο αμερικανικός οίκος αξιολογήσεων Standard & Poor's. Ανάμεσά τους η Γαλλία και η Αυστρία που χάνουν την άριστη αξιολόγηση του ΑΑΑ.

Μέγαρα: Νεκρός είναι ο ληστής με το καλάσνικοφ

Νεκρός είναι ο ληστής με το καλάσνικοφ που ενεπλάκη σε μάχη με αστυνομικούς αργά χθες βράδυ στα Μέγαρα. Νωρίτερα, από τα πυρά του αδίστακτου κακοποιού είχε τραυματιστεί ένας αστυνομικός. Οι δυνάμεις που αναζητούσαν τον δράστη, ο οποίος είναι πιθανόν να είχε και ο ίδιος τραυματιστεί στην ένοπλη συμπλοκή στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, τον εντόπισαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στην Πάχη και τον εγκλώβισαν.

"Εφυγε" ο Λευτέρης Αντωνιάδης

Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που ανέδειξε το τουρκικό ποδόσφαιρο δεν ζει πια .
Ο Λεφτέρ Κιουτσουκαντωνιάδης ή Λευτέρης Αντωνιάδης που έκλεισε την τεράστια καριέρα του στην ΑΕΚ απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών. 
Ο Λεφτέρ που γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 1925 στην Κωνσταντινούπολη από Έλληνα πατέρα και Τουρκάλα μητέρα έγινε θρύλος του Τουρκικού ποδοσφαίρου και της Φενέρμπαχτσε.

Μια 14χρονη ζει στο σώμα μιας ηλικιωμένης 112 ετών!

Η συγκλονιστική ιστορία που δεν αφήνει την μικρή Hayley να ζήσει μια φυσιολογική ζωή...
Μια συγκλονιστική ιστορία που δεν την αφήνει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή... Ο λόγος για την 14χρονη Hayley Okines, που δεν μεγαλώνει σαν τα κορίτσια της ηλικίας της, αφού πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που την εγκλώβιζει στο σώμα μιας αιωνόβιας.