Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Εργασίες κοπής πρασίνου στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και συντήρησης οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσ/νικης - Μηχανιώνας


Εργασίες κοπής πρασίνου στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες κοπής πρασίνου στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης προγραμματίζει να πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 6.00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ειδικότερα, πρόκειται για εργασίες κοπής πρασίνου επί της εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από τη Χ.Θ. 0+000 της εσωτερικής περιφερειακής (Κ16) έως και τον Κόμβο (5) στη Χ.Θ. 8+600 (έξοδος Ανατολικής Περιφερειακής) στα εξής σημεία:

- επί της κεντρικής νησίδας του συγκεκριμένου οδικού τμήματος, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, ανά κατεύθυνση, τμηματικά και όταν ολοκληρωθεί αυτή η εργασία

- στη δεξιά πλευρά του συγκεκριμένου οδικού τμήματος επί των ερεισμάτων, ανά κατεύθυνση και τμηματικά.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού, για την εκτέλεση των εργασιών, είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 από τις 8.00 έως τις 16.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας, στο οδικό τμήμα από τον κόμβο έως και τη Νέα Μηχανιώνα (και στις δύο κατευθύνσεις εκατέρωθεν της οδού και στην κεντρική νησίδα).

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

emvolimanea.blogspot.com