Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Στη Νέα Ζηλανδία. Αυτό είναι το πρώτο ξενοδοχείο των Χόμπιτ!

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες - Η διαμονή γίνεται ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο των μικρών ηρώων της τριλογίας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» 



Εάν δεν είναι το πιο περίεργο ξενοδοχειακό συγκρότημα που έχετε δει, τότε είναι σίγουρα το πιο πρωτότυπο. Στο Woodlyn Park στο Waiton της Νέας Ζηλανδίας υπάρχει ένα ξενοδοχείο που σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον μαγικό κόσμο του Τζον Ρόναλντ Ρούελ Τόλκιν, του συγγραφέα της τριλογίας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και του «Χόμπιτ».


Πρόκειται για ένα σχεδόν υπόγειο συγκρότημα σε ένα εξαιρετικής ομορφιάς πάρκο, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν για κάποιες μέρες σαν Χόμπιτ. Τα δωμάτια θυμίζουν τα σπιτάκια που έμεναν τα Χόμπιτ, όπως τα είδαμε στην ταινία του Peter Jackson που «έσπασε» τα ταμεία, αλλά και στην πιο πρόσφατη εκδοχή με την νέα τριλογία αποκλειστικά με τα Χόμπιτ. Πρόκειται για έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμός για ανθρώπους από όλο τον κόσμο. 

Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν σε σπιτάκια με κυκλικά παράθυρα και πόρτες, τα οποία χωράνε μέχρι και δέκα άτομα το καθένα. Υπάρχει μπαρ, εστιατόριο, κάθε δωμάτιο είναι πλήρως εξοπλισμένο ενώ η διακόσμηση και τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα. 

Επίσης κάποιος μπορεί να διανυκτερεύσει σε ένα τρένο του 1950, αλλά και σε ένα αεροπλάνο Bristol Freighter που χρησιμοποιήθηκε στον πόλεμο του Βιετνάμ και σε ένα φορτηγό πλοίο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Η μοναδική εμπειρία να ζήσετε για λίγο όπως ένα χόμπιτ κοστίζει 140 δολάρια η διανυκτέρευση. 

 

 

 

 

 

 

 

 
"Πρώτο Θέμα"